Kvällsbloggar :)

Hej hej!

Tar en kvällsblogg i dag 🙂 Inte så vanligt av mig men nu var det dax. Kom hem vid 19- tiden i dag från kryssningen. Hade super kul, tyvärr tycker jag det var lite folk och banden var inge vidare… men men… Gryyyymt sällskap, även om jag knappt såg röken av dom… hehe… Jag bodde med Lina i en hytt och sen bodde Jimmie, Mickan och Sebbe i en och Majken, Adde och en till i en annan hytt.

Jag hade massor med matbiljetter som jag gladeligen delade med mig till mitt underbara sällskap men tyvärr kom hälften av oss inte dit. Vi började med att samlas upp i en hytt där vi smådrack (vissa drack massor) och snackade skit. Jag var vrålhungrig så jag tjatade lite om att gå till buffen och äta, alla skulle ju få gratis men tiden drog iväg så ingen mat 🙁 Bra början på kvällen… not… Åt sushi till lunch vid 12 sen bara massa alkohol…

Hur som.. vi gick till scenen där alla spelade och tog ett bord… Vi höll väl ihop i en timme kanske sen splittrades hela gänget så jag gick i min ensamhet HELA kvällen. Jag letade efter dom i början men sen gav jag upp… Fick sedan på att även Lina gått runt själv och letat. Mobilen var ju död då det inte fanns någon mottagning så ringa varann var det ju inte tal om…

Jag gick och köpte en pizza vid 2 tiden sen gick jag till hytten, inne i hytten ligger Lina och sover… hahahah vilken kväll!!

Hade med mobilen men tyvärr inga bilder 🙁

I dag var de tungt… inte för att man mådde dåligt eller så utan för att jag tycker det är segt med kryssningar, och då framför allt dagen efter, det är bara en transportsträcka hem. Sen att jag gick och kolla på mobilen var 3 minut för jag ville att någon skulle höra av sig gjorde ju inte att tiden gick fortare 🙁
Vi åt alla Tacobuffen som jag oxå hade massor med biljetter till sen gick jag och Lina och sov i 2 timmar 🙂

Nu i kväll har jag bara tvättat lite, städat massor och packat de mesta 🙂 Sticker ju till SPANIEN i morgon, ska bli såååå skönt men jag har alltid lite ångest, eller kanske resfeber. Inte för att jag egentligen vet varför. Har alltid det och även om jag själv tycker att jag reser väldigt mycket så försvinner det inte 🙁 MEN så fort jag landat så släpper det. Den här gången mår jag lite dåligt för att jag har så dåligt samvete mot min älskade <3 Sune <3 Den här veckan har varit kaos och så ska jag vara borta en vecka. Jag vet att han får det bra med Lina och att hon tar hand om honom. När jag kommer hem ska jag sova och leka massor med honom 🙂

Har Eurovision på i bakgrunden och herregud säger jag bara… har vi inte bättre musik i Europa? Jag tycker helt ärligt att Eric Saade är bäst!! Heja, heja..

Är lite förvirrad i mina känslor just nu 🙁 kanske för mitt dåliga samvete, vad vet jag? Aja, ska bli skönt att komma bort och få lite distans till allt.

Nu ska jag fixa klart de sista och invänta mitt nattsällskap 😉

Hör av mig från Spanien 🙂

Marie


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *