Vill ha en makeover!

Känner mig som en påse skit just nu 🙁

– Oplockade ögonbryn (som jag låtit växa ut lite för snyggare form), STOR finne i pannan som säkert kom efter gårdagens choklad kaka, skavsår och nariga fötter, torr hud efter allt solande i Thailand, slitet hår som borde klippas, fult nagellack och svullen mage efter all kaffe drickande. Behöver göra om mig själv snarast! Helst igår…En riktig MAKEOVER!

🙂 Fab 5 help me….

Resan har varit bra men det ska bli så skönt att komma hem till alla mina produkter i badrummet som fixar det mesta! Och en man som kan ge mig massage och min dotter som ger mig stimulans och en galen hund som påminner om livets roliga stunder 🙂

Min hjärna är så full med info så den känns som en papperskorg som är överfull. Och så försöker man lägga i ett sista skräp och letar efter det lilla lediga utrymmet i den enooorma högen! Få se om jag hittar det sista utrymmet imorgon…

Saade gick vidare till FINAL i Eurovision!!! Grattis! Jag kollar inte på sånna program egentligen, men just nu gjorde jag det!

Ikväll käkade vi middag på HardRock och det va ju en annorlunda upplevelse. Ehhmm, jag gillar inte rock, inte barkäk, inte stress miljö och defenitivt inte flottig mat. Men det vart 2 mot 1. Det var okej…

Jag & Therese + en massa göteborgare…fulla som fan…och våran flottiga mat!

   

Funderar på att packa nu så jag kan snooza imorgon 🙂

Ooooh härliga fredag, underbara helg, välkommen hem!!!

Kram Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *