Vart tar tiden vägen??

Redan Torsdag? Vart tar tiden vägen? Har så mycket jag skulle behöva göra den här veckan som jag absolut inte hunnit med 🙁 Saker jag behöver handla innan SPANIEN, grejer jag måste fixa men jag har INGEN tid!!! Människor jag vill umgås med men inte hinner 🙁

I dag är det jobb hela dagen sen i kväll kör jag mitt sista Pole Dance lektion till i höst 🙁 Kommer inte boka in mig på klasser i sommar då jag är ute och reser massor och vill inte missa. Dax att skruva upp min stång jag har hemma så jag kan öva hemma, någon stark karl (eller kvinna) som har lust att hjälpa mig 🙂 *ler och flirtar så mycket jag kan*

I morgon ska jag till Danderyds sjukhus på morgonen, ska röntgas och ha ultraljud…. har fått remiss och ska på utredning om jag får ta bort min gallblåsa, håll alla tummar ni har att jag får det så jag blir av med min smärta 🙁 Sen är det fixa naglar, hämta min underbara vän Lina i Solna som ska med mig på jobb i morgon kväll. Vi ska på kryssning, hahahah…. finlandskryssning, classy as hell 😉 Det är radiostationen Bandit som har hyrt hela båten och vi är sponsorer, så jag är med som representant och med mig har jag Lina 🙂

Lördagkväll måste jag städa och mysa så mycket jag kan med min Sune <3. Lina ska vara kattvakt när jag är borta så jag vill fixa fint till henne hemma hos mig 🙂 Ska handla massa mat och fylla hela frysen och kylen så hon har. Hon är underbar som ställer upp och jag ska belöna henne med två biljetter till Getaway festivalen 🙂

 

I går efter jobbet möte jag upp mina fina fågeltjejer för lite AW 🙂 Vi har länge pratat om Thaibåten så igår slog vi till 🙂 Om ni INTE varit där och gillar Thaimat, GÅ DIT!!! Dom har den absolut bästa thaimaten i Sthlm och miljön är underbar.

Julia och Sofie tar en fördrink innan 🙂 Julia fick även en present av oss då hon idag fyller år 🙂 STORT GRATTIS JULLAN, ÄLSKAR DIG!! Du är en fin vän som jag hoppas få ha kvar i hela mitt liv!!

 

Här väntar vi på maten 🙂 Från vänster: Johanna, Sofie, Julia och Fredrika 🙂

 

Fredrika, jag, Johanna och Sofie. I bakgrunden kan man skymta vattnet och deras lilla ”strand” dom har 🙂

 

Deras egnabyggda strand 🙂 🙂

 

Jag åt Phad Thai kyckling som var helt underbar!!

 

Tack tjejer för en super mysig kväll och för alla råd och tips jag fick av er i min förvirrade med helt underbara tillvaro 🙂 Ser fram emot en sommar med er med massa mys, båtturer, vin  och skvaller 😉

 

Nu måste jag sluta, ska packa bilen sen möta upp Amad och Nayomi för en lunch på stan 🙂

 

Peace,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *