Älskade sommarkvällar :)

Hola!

Endast 5 dagar kvar (om man räknar denna dag) tills jag reser till solen, fast solen är ju här 🙂

Det absolut bästa (enligt mig) är när man kan sitta ute på ex balkongen sent och bara prata med någon man tycker om, ta ett glas rödvin och må bra. Detta är precis vad jag gjorde i går kväll 🙂

Efter Zumban drog jag till ********** och blev serverad middag, en jätte god kycklingsallad 🙂

Vi drack ett helt fantastiskt rödvin, kommer dock tyvärr inte ihåg vad det heter 🙁 Tror vi satt fram till halv tolv i natt. Jag hade bara ett linne, en tunn hoody och ett par mjukisbyxor. Sen fick jag låna ett par strumpor 🙂 Sen gick vi in och fortsatte vår myskväll med ganska djupa samtalsämnen i soffan! 

 

När klockan ringde i morse var huvudet riktigt tungt 🙁 Jag var super trött men ingenting en dusch inte kan ta bort. Är det inte huuuuur jobbigt som helst att kliva upp ur sängen när någon får ligga kvar?

Jag befinner mig i ett lyckorus just nu and I like it 😉

 

Fridens,

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *