Morgonen är vacker :)

Min dag började klockan 04.30 idag, förutom alla 3 gånger jag var uppe innan inatt! Välling, gnäll och gråt plus en kissnödig hund som skulle släppas ut mitt i natten! Och jag antar att denna dag slutar klockan 23.50 ungefär…alltså 20 timmar senare får jag min vila!

Men jag måste säga, att så tidigt på orgonen som vid 03-04 när solen börjat gå upp, eller strax innan, så är det så otroligt vackert 🙂 Jag står i våran dörr-öppning i bara underkläderna, släpper ut Barry som ska markera muren, och hoppas på att ingen granne eller tidig tidningsutdelare kommer just nu…Då hör jag dom små pippi fåglarna kvittra, andas in den kyliga friska luften och känner ett lugn inombords, tack vare naturen. En harmonisk minut med gåshud på armar och ben, längtar nästan på att gå upp, lite sugen på att komma ut… Men kroppen vill ha vilan så det slutar alltid med att jag går in igen och små huttrar, smyger tillbaka till sovrummet där jag kan höra min man och dotter andas djuuupt i takt. Vackert och fridfullt….

 Sen ringer dendär j*vla klockan och jag trycker på snooze, sniffar på min dotter och får ett par slick av Barry, haha, kul!

Min man är underbar, han brukar gå upp innan och göra frukost och ta hand om Nayomi så jag hinner med mina morgon rutiner. Och den virrpanna jag är på morgonen så behöver jag vakna i en halvtimme innan jag vet på vilken planet jagär!

Nu får jag klara mig själv, i 4 dagar!!! 🙁

Bor på Elite på Avenyn, har 7/11 som granne och en del shopping och uteserveringar att välja emellan. Ska till Sats och kolla om göteborgarna kan instruera klasser, hehe! Annars ser schemat tight ut och jag hinner knappt ringa familjen på lunchen. Det är bara 4 dagar…måste tänka positivt!!!

Vet ni, det var inte tänkt att jag skulle blogga ikväll. Kände att jag bara hade 10% kvar på batterierna i kroppen, men, så kollade jag på läsar statistiken och tänkte att fasiken heller, jag bloggar ju inte för min skull utan för er som läser!!! Klart att jag ger 5% till att blogga och resten av 5% till att skicka ett sms till min man, sen släcker jag lyset…

Gonatt! Yaz

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *