En turbulent kväll…minst sagt!

Jisses!!! Jag kom hem från en lång och intensiv utbildningsdag. Sen var det dags att ha den årliga stämman i föreningen! Det var så spännande med tanke på att MÅNGA varit väldigt oense i föreningen om styrelsens jobb och sätt att bemöta sina medlemmar på. Så nu gick vi all in med synpunkter och förslag.

Min man och dotter var såklart med på stämman. Dottern hade synpunkter om hennes sovrutiner med tanke på att stämman avslutades 21.20 och min man var min stöttepelare för inträdet till styrelsen! Hon somnade, min man sa ett par valda ord och jag klappade publiken medhårs. Det funkade och det slutade lyckligt!!!

Jag blev invald och som ledamot och ser framemot att jobba mot en trevligare miljö och bemötande i föreningen 🙂

Det firades, med så klart: Champagne hos ”Champagne grannarna” tillsammans med några andra grannar. Nu kan vi bo kvar här iallafall ett år till, hehe. Nu jäklar ska det ske positiva förändringar med stans absolut BÄSTA förutsättningar i denna förening!

Jacuzzi på uteplatsen, soldäck på taket, bastu i föreningens tomma lokal, vinkällare i ett källarförråd och så en fet lekplats på gården. Ja, några av mina förslag 🙂

Jusst det, gratis parkering och fri tillgång till Centralbadet. Måste bara prata med som först…

På återseende….

Gonatt

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *