På språng…..

YASMINA- Are you insane???? Tror du att du får upp mig i dom där makapärerna???? Kommer du ihåg Liseberg för 3 år sen, jag åkte ALLT förutom armen på klippan och Amad som slängde upp mig på axel och försökt få med mig i kön…. jag höll ju på att DÖÖÖÖÖ 😉

Hahaha med åldern kommer även dödsångesten, har märkt att jag blir mer och mer rädd för allt… höjder osv. MEN … jag ska hoppa fallskärm innan jag dör iaf 😀

Nu ska jag strax iväg på min ekologiska ansiktsbehandling, ska bli mycket spännanade…. 75 min då jag får gå in i mig själv och bara njuta.

Slänger in en bild från i går när jag var ute och åt med Emelie och Lovisa 🙂 Vi åt på ett italienskt ställe som ligger på Odengatan, tror de heter El Divo. Ett nytt ställe, det var ett fik förut som hette Cafe Noco.

Jag åt grillade skampi på spett med skaldjursrisotto 🙂 till det tog jag ett Chardonnay.. mumma!!! Man ser även Lovisas mat i bakgrunden, vet inte vad hon åt dock 🙁 Typ något med kyckling… tror jag 🙂

Nä nu måste jag dra…

Hoppas vi ses på Pub Anchor i kväll,

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *