LAS Vegas!

Hej hopp!

Har fått massa respons på mitt inlägg i går ”mina favoritlåtar och en mörk tid i mitt liv!” Jag tackar vänligast för det. UNDERBARA MÄNNISKOR!

I måndags bokade jag en ekologisk ansiktsbehandling 🙂 Coolt va? Så i morgon 10:30 ska jag i 75 min bara njuuuuuta 🙂 Det är skolan Axelssons som har det och det kostar bara 250 kr då det är en elev som gör behandlingen! Jag jobbar bara fram till dess i morgon sen ska jag vara leeeedig hela dagen fram till kvällen när vi har ett event med Bandit på Anchor här i Sthlm! Har massa ärenden som jag måste göra på stan….

– fixa nya p-pillen

– köpa en ny ögonskugga (min favvo är puts veck:(

– handla en BRA solskyddsfaktor till ansiktet innan S P A N I E N (kroppen kan jag ta någon vanlig bara)

– Köpa de där skit snygga jeansen jag hittat på G-star

Sen ska det Pole Danceas oxå innan jobbet på kvällen 🙂 Borde hinna allt detta… om jag inte ser ut som ett miffo efter behandlingen 😉

 

 

Lääääääängtar tills på fredag kväll… Inte nog med att jag får träffa min underbara partner in crime YASMINA, vi ska boka resa till LAS VEGAS!!! wohoooo… det är våran 30- års present till oss själva 🙂 Så jag och Yas drar en långweekend dit, bor på lyxhotell, går på spa, solar, badar och äter gott!!

  

Vi har kollat på massor med hotell och jag tror att MGM, Ceasars Palace, Mandalay bay eller Bellagio ligger närmast 🙂 Någon av er läsare som varit där och kan rekommendera något? Vi åker i September tror vi då borde det vara lagom varmt så man kan sola 🙂

MGM:

 

Ceasars Palace:

Mandalay Bay:

 

The Bellagio:

 

Alla hotell är gryyyymt fina så nu gäller det att läsa på om vad som finns att göra på hotellet samt mest centralt 🙂 Prisen skiljer inte så jätte mycket!

 

I dag har jag äran att få träffa mina underbara vänner Emelie och Lovisa 🙂 Lovisa är gravid och jag tror hon är typ i sjätte månad så det ska bli kul att träffa henne och hennes mysiga bebismage, var ett tag sen jag träffa henne, 2 månader tror jag så det hinner hända mycket :/ Emelie är bebisfri i kväll, lilla Tida är hemma med pappa Johan så jag och Emelie kanske går loss på ett glas vin 😉

 

Fridens,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *