Tisdagslyx ala Osman ;)

 

Halloj!

Nu har så många tjatat att jag ska lägga upp bilder på min nya frisyr att jag känner att jag måste det 🙂 Ni får ursäkta att jag inte fixat i ordning det då jag inte var riktigt beredd på att posera *fniss*

Här är den iaf 🙂

 

 

 

 

 

Som sagt… JAG HAR INTE FIXAT TILL DET! Utan detta är direkt efter en dag på jobbet och det ser bättre ut i verkligeheten 🙂

 I går blev jag hembjuden till familjen Osman för lite grillning och Rosé 🙂 SJÄLVKLART tackar man ju ja till det, Amad är en grym kock och en kväll hos dom är garanterad skratt och mys 🙂 Vädret var lite sisodär och ett tag duggade det lite. Amad sprang fram och tillbaka med grillen som reklamen för pripps blå på midsommar. Jag och Yasmina som satt inne och drack ett glas vin skrattade gott 🙂

Amad förbereder grillen 🙂

Nayomi tyckte det var roligast att leka med hunden Barrys vatten, samt smaka lite på hundmaten 🙂 Hon är ju för härlig denna sockertopp!!

 

Till förrätt blev det löjromstoast på kavringbröd 🙂 Riiiiiktigt gott då kavringen gav lite mera smak!

 

Huvudrätt blev grillad lammracks, lök, hallomi, någon stark chili med potatisklyftor och tabbouli 🙂 Säger bara nam, nam, nam….. Amad VET hur man grillar!!! Hans hemmagjorda tabbouli var gudomlig, trotts att min inte hade några tomater i sig (tål inte tomater)

Efter maten bjöds det på förstklassig Cafe Latte med praliner 🙂

 

Nayomi visade ett starkt intresse för kött 🙂 

 

 

En tisdag i absolut högklass 🙂 Lyxmat, lyxsällskap och vin 🙂 🙂 🙂
 
Yasmina – Vi glömde kolla Vegas 😉
Jag ranglade hem ganska tidigt med en mätt mage och ett leende på läpparna. Jag är typ fortfarande matt, magen stod rätt ut efter denna middag och jag orkade inte ens ta en pralin 😉 ovanligt för att vara mig!
Nästa gång ska jag bjuda dom på mat, om jag vågar 😉 har ju lite prestationsångest när det gäller att bjuda Amad på mat. Men men… tanken som räknas 🙂 Nästa gång lagar jag maten!!
I dag jobbar jag fram till lunch sen ska jag hem… i kväll ska jag på tjejmiddag hemma hos Johanna 🙂 Det är mina fågeltjejer som ska ses igen. Ska bli jätte mysigt, var länge sen jag träffa dom nu så vi har nog massor att uppdatera 🙂
I morgon sticker jag till Sälen 🙂
Kram,
Marie 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *