Överraskning :)

Imorgon fyller min man 35år! Det ska firas, antagligen redan på morgonen 🙂

Och jag har en överraskniiiing så klart! Vem gillar inte överraskningar lixåm, det e ju sååå kul! Så länge det är positiva överraskningar!!!

Ja, efter snart 10 år tillsammans så har vi ju lixåm ”allt” och det är inte längre gulli-gull som de 2 första åren. Nu gäller det att HINNA med mys pys och äta en middag i lugn o ro får vi göra nångång i framtiden. Jag klagar inte, jag bara berättar hur det är att vara föräldrer, man/fru och fylla år….Nu har vi fokus på lite andra saker.

Jag får ett litet bus-flin när jag tänker på hans present…

Idag har varit kul och utvecklande, jag har så jädrans mycket roligt att göra på kontoret! Den bästa tiden är på morgonen, när jag öppnar kontoret och har tid för mig själv. Musiken flödar genom Bose högtalarna, solen skiner in och jag planerar dagen med ett leende på läpparna 🙂 Tacksamt….

Guu jag förstår mig inte på vissa människor! Jag var i rulltrappan med barnvagnen påväg in till Gallerian, när en kille framför mig erbjuder att jag går upp innan dom. Jag säger bara att ”Det är lugnt, jag har inte bråttom”, så börjar han stöta på mig. Jag dömer ingen för lite flört, men han vart så sliskig och tyckte fööör bra om sig själv…Halllå: 1) BARNvagn med ett barn i! 2) Ser du min RING? 3) Jag är alldeles för snygg för dig, pucko!

Jag kände mig som en såndär sushi-fisk med taggar. När den känner sig hotad så blåser den upp sig till en ballong och blir okontrollerbar, haha!

Snart Amad får du denna påse som innehåller 2 saker, eller 3, eller 8! Beror på hur man räknar 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *