Provade Piloxing :$

Hahaha, herre guuu alltså! Testade Piloxing idag och hela första kvarten skrattade jag så jag grät! Jag skulle sammanfatta den träningsfomen såhär: En blandning mellan dans, combat, balett och aerobix. Dansas till afro-techno-disco musik! Jag delade sista raden med en man i +45 som säkert jobbar med datorer och inte hade ngn taktkänsla alls, och en anorektiker som tränade i en ullkofta för att hon antagligen frös under hela passet! Det var en upplevelse idag.

Jag ger det nog en till chans innan jag bestämmer mig helt om jag gillar det eller inte. Ngn som vill haka på???

Vädret tackar jag GUD för!!! Äntligen SOL och värme, kö till Fridays uteservering, korta klänningar, glass, rosé, låååånga promenader, solglasögon, VÄNLIGA svenskar, cabs och kärlek 🙂 Den som vågar gnälla över värmen kommer jag snyta till! Nu hoppas jag att detta håller till slutet på augusti…I wish…

Annars har min dag som snart30 har inneburit: Lekparken, promenad, Kungsträdgården och lunch på trappan, träning, plocka undan 150 leksaker, leka i sandlådan, leta efter napp och däcka till matkoma ikväll…

Imorgon har jag min första arbetsdag, wohooo! Spännande som bara den 🙂

Är jag brun eller?

Massa kramar

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *