Vuxenpoäng & Penisförlängare!

Jag har PLANTERAT BLOMMOR idag!!! Det är första gången och det var MITT initiativ! Blev väckt halv 7 och tänkte: Nä, nu måste jag samla nya vuxenpoäng och eftersom min man alltid får kred för hans matlagningstalanger så ska jag kontra honom med att göra våran gård vackrare! Fullt taggad och trött åkte vi till Bauhaus och köpte lite växter 🙂

Sjukt vad lite grönt kan kosta…!

Sen kom dom manliga hormonerna igång (alltså inte mina utan min mans…) och vi skulle minssan ha en lika stor och snygg grill som grannarna! Nu kan dom smutta på Champagnen och diskutera hur snabbt man kan grilla en stek…för alla har samma grill nu så dom kunskaperna sätts på prov. Ingen har ursäkter på att grillen förstörde maten eftersom alla har ju en WEBER nu, hahaha! Pojkar alltså…

Grillpremiären gick faaaantastiskt bra även denna gång! Det goda sällskapet bidrog till en fulländad middag! Och jag fick äta KÖTT! Har varit så kött-hungrig nu i 2 veckor, äntligen satte jag tänderna i en perfekt tillagad lammkotlett! Mmm stackars Lambi…. 🙁

 

Nu är jag lycklig och trött 🙂

Shoppingen från bangkok blev tillslut en jacka från ett italienskt märke, vårig och annorlunda!

En Mulberry 🙂 Såååå snygg!!! Årets nya läckra-händiga-sexiga axelremsväskan…tänkte köpa den i ill-orange först, men vill kunna ha denna även i vinter så en klassiker går alltid hem!

Och så ett par söta flippissar 🙂

Jag är nöjd!

Nu ska jag smälta maten 🙂

Ha det bra!

Kram Yaz

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *