Skönhetsideal!!

Tjena!

Jag har ju en ovana att alltid fastna för AS dåliga såpor osv och självklart är jag fast i Big Brother… varje dag kl 22 sitter jag som klistrad framför tvn hemma! Egentligen är det inte bra men har man börjat kolla så är man fast…. Hur som, efter Big Brother är det Plastikirurgerna 90210 och det kollar jag alltid oxå på 🙂 Det handlar då om plastikkirurgi i Beverly Hills. Dom är extema!!!

Självklart för det ju tankarna på en själv, varför kan man aldrig vara nöjd med hur man ser ut? Alltid är det något som är fel och som man vill ändra! Jag är absolut inte emot estetisk kirurgi då jag själv tyvärr lagt mig under kniven. Jag gjorde en operation för lite drygt 5 år sen nu och förra veckan gjorde jag mitt andra ”ingrepp” Jag vill egentligen inte kalla det ingrepp då jag inte gjort något stort, dvs blivit nedsövd, sjukskrivning osv…

Jag har tidigare ”dömt” dom som gör läppar vilket från min sida är dubbelmoral, vad är egentligen skillnaden? Jag dömmer inte dom som gör läppar, känner man sig finare och mår psykiskt bättre tycker jag att man ska göra det. Men jag tycker att det är jätte fult, min åsikt! Sen kan jag absolut köpa att vissa tycker att det jag gjort är fult!

Ska man dra det långt så finns det flera saker jag gör för att förbättra mitt yttre. Att göra nalar en gång i månaden är oxå ett sätt att känna sig finare och bättre. Vaxa sig är ett annat sätt jag gör… Men hur långt kan man gå???

Detta är ett samtal man kan prata om i evigheter och ALLA har en åsikt! Ingen åsikt är fel!! Bara man respekterar varandra 🙂

Jag såg filmen – Himlen är oskyldigt blå härom veckan. Den utspelar sig typ 1974 eller något sånt. Något jag reagerade starkt på… vilket är sjukt är att de var så håriga 🙂 🙂 hahahaha, och att jag reagerar på det är SJUKT!!!!!

Kroppens naturliga utseende som VI människor förstör…. MEDIA som säger att vi ska vara och se ut på ett visst sätt 🙁 Trist! Kommer ”modet” om att man ska vara tjock, ha små tuttar och gigantiskt rumpa komma någon gång?

Tänk om man la all den tiden man tänker på hur tjock man är, ful, att man inte duger som man ser ut etc på foskning inom sjukvården… Herreguuuuud säger jag bara, då skulle man kunna komma långt i vetenskapen!

Nää fy tusan, nästa gång jag står där och beklagar mig över min stora rumpa och tjocka lår ska jag genast kasta bort tankarna och tänka på att jag har hälsan i behåll 🙂

 

Tack för mig!

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *