Nyårsafton ?!

Kul semester…Både min man OCH dotter skiter diarre och är sjuka 🙁 Det är jätte synd om dom, speciellt lillen som sover 80% av dygnet och är utmattad. Min man försöker verkligen hålla tempot ute vid poolen med solandet, tror att han även fått solsting på allt.

Jahha…

Det blev en lugn dag. Fotmassage efter lunchen, afterbeach själv på balkongen 🙁 köpte en majs till förrätt, käka pattaj till middag medans A+N lekte och tittade på. Sen vart det hem och packa. Jag är orolig för våran bebbe, bara hon blir bra snart!!! Önskar att jag kunde byta med Nayomi!

Vi prickade in nyårsfirander här i Thailand! Det firas i 3-4 dagar med att festa ute på gatan, trottoaren, från bilen eller hustaket genom att kasta vatten på varandra! Ju större bazooka du har desto bättre! HJÄLP det var vatten överallt, på alla, allt va blött och alla skulle blötas ner! Med eller utan dyra kameror etc…helt sjukt! Vi slapp, gömde oss bakom barnvagnen! Vuxna och barn alla firade! Tog lite snabba bilder 🙂

Vi åker till Bangkok tidigt imorgon och gör storstan, ÄLSKAR BKK och all s h o p p i n g e n  🙂 Vårt hotell är inte så pjokigt, jag återkommer med info muhahahahaaa LYXIGT!

Jag har blivit en FTV torsk här, kollar aldrig på tv på semestern, men nu har jag legat så mkt i sängen med min sjuka dotter så tvn har fått vara på. Älskar att se på designers kreationer, vissa vackra andra helt out of mind. Så gissa vad jag ska göra nu då? Båda mina resekompisar sover, så det blir: Fashion Teveee!

P o K

Yaz

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *