Sunny Saturday =)

Förutom att det är grymt skönt att inte vakna bakis en lördags morgon så bara älskar jag helgmornar 🙂 Vaknade vid 8 tiden och bara låg kvar i sängen och mös 🙂 Gick upp och fixade den bästa frukosten på hela veckan, MJUK BRÖD!!! Jag är en sucker på det men får bara äta det på lördagar.

I går var jag hos Emelie på kvällen, vi lagade super god mat. Fylld Tortillini med Ricotta och Spinat och till det hade vi en tomatsås och färska räkor 🙂 Mums… jag drack rose och Emelie tog ett glas rött 🙂 Vi pratade om allt mellan himmel och jord.

Här är Emelie med sin söta dotter Tida 🙂

Känner mig så stolt, Emelie tog fram choklad efter maten och den bästa chokladen jag vet… MEN jag tog inget 🙂 🙂 Känner mig stark.

I dag blir en bra dag, det känner jag på mig 🙂 Jag ska ner på stan och titta när Tepp och Olof uppträder utanför Intersport på Drottninggatan, tror dom ska visa upp Combat. Sen blir det nog en gemensam lunch med dom och eventuellt kommer Lina, Jia-Hwa och Susanne 🙂 Ska gå och prata med en tjej på Åhlens oxå ang nya hudvårdsartiklar.. måste bli bättre på att ta hand om mig 🙂

I kväll är det middag på Pong och Bio 🙂

Önskar er alla en härlig Lördag,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *