Nervös :(

Säger bara OMG vad jag blev nervös nu 🙁 Fast på ett positivt sätt 🙂 Jag har pratat med en kille i kväll som enligt mig är det ultimata när man kommer till det ytliga 🙂 Han är så snygg, har en gudagåva till kropp och sååå attraktiv 🙂 Har känt honom sen 2008 ungefär då en tjejkompis presenterade oss.

Hur han är till sättet vet jag inte mer än att han alltid är glad, trevlig, jordnära och väldigt lätt att prata med 🙂 Hur som… I morgon ska vi ses 🙂 Jag ska hem till honom ganska tidigt och vi ska sola på hans balkong… SOLA???? måste man ha BIKINI då? JAG DÖÖÖÖÖÖÖR!!! 🙁 🙁 Känner min inte bekväm i det… Sen har vi massor med annat kul planerat under dagen 🙂

Pojkvänsmaterial?? Både Ja och Nej… vet att vi står lite olika i livet, han vill ut och resa, jobba utomlands osv medans jag är klar där… har redan gjort de, förutom jobbat utomlands, men har pluggat i Australien. Jag är ju faktiskt redo för att stadga mig 🙂 Låter suuuuuper tråkigt men den dagen jag väl träffar någon så kör jag på med allt 🙂 DÄREMOT har jag absolut inte brottom och tänker vara kräsen 🙂

Tar vår ”dejt”… usch gillar inte ordet dejt… Jag säger träff istället, tar vår träff som en kompis träff… Jag tror faktiskt att han och jag skulle kunna bli goda vänner så jag går in med den inställningen 🙂

Just de… tog massor med bilder idag så slänger upp dom i morgon om jag hinner blogga då 😉

Kanske kommer det något kort från ”träffen”…. men… den är privat så jag kommer inte visa hans ansikte 😉

Nu ska jag kila iväg och träffa mina underbara vänner för att gå på bio 🙂

Kram,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *