Hotellrummet!

Amad drog tidigt imorse för att dyka, så jag låg kvar och sov med sjuka prinsessan. Hon sov till 11.30! Feber, diare och röda prickar, verkar vara 3 dagars febern…Bra tajmat 😉

Så det blev hotelrummet hela dagen idag! Tur att det är en fet rum med allt + havsutsikt så jag har ändå haft en jätte bra dag 🙂

Kollade på F.TV = Fashion Tv och jag är KÄÄÄÄR i en designer: Blumarine www.blumarine.com Kolla in kläderna, det är SÅÅÅ jag 🙂 Im in lööööve 🙂 Frågan är om jag har råd med såna kläder, eller nej, om jag kommer i dom haha!

Det blev en tur till apoteket och 7/11 för snabbnudlar och läsk, sen roomservice lunch och senare en middag med fisk och jumbo räkor, MUMS!!!

Beställde en skönhetsbehandling idag på hotellets spa 🙂 Det blir en ginseng behandling för kroppen och ansiktet! 120 minuters relax imorgon…ser framemot det!

Nu sitter jag på balkongen och lyssnar på vågorna…det är underbart, förutom att en mygg-jävel precis bitit mig i innerlåret hur fan den nu hittade in där lixåm??? Jag drar in till sömntutorna!

Godnatt på er alla och ha det bra 🙂

 

 

TV: Sjuklingen med mina snabbnudlar, TH: Dykbåten

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *