Sprutfobi och glada kommentarer…

Halloj!

I dag sitter jag hemma och jobbar, har precis kokat lite kaffe och har tv på i bakgrunden 🙂 Till frukost blev det 3 skivor rökt kalkon, en halv avokado och 2 msk keso light… as tråkigt, men vad gör man inte för att komma ifatt lite när man inte kan röra på sig 🙁 Min rygg är inte bra än… trodde det i tisdags men på kvällen när jag skrattade till så kände jag lite smärta 🙁 Så eventuellt blir det vila från Pole idag oxå!

Jag tilllhör den skalan som jobbar bra hemma. Jag får så mycket mera gjort när jag sitter ifred 🙂 men i morgon är det tillbaka till kontoret. Jag gjorde ju mitt ”ingrepp” i går så jag garderade mig att vara hemma ifall jag skulle se allt för hemsk ut. Faktiskt så syns det inget, varken svullen eller blå så jag skulle kunnat gå redan idag.

Apropå det… jag var dönervös i går… jag skakade. Det var länge sen jag kände mig så otillfreds, hade ingen kontroll. När jag kom till kliniken så berättade jag för hon som tog emot mig att jag var suuuuper nervös. Hon tog väl hand om mig och gick igenom hur det gick till och jag fick ett glas vatten. Saken är att jag har nålfobi… Jag har dragit ut på detta i ett år pga att jag är rädd för nålar. Och utan att säga för mycket,  vad man än ska göra hos läkaren så är det någon nål inblandad.

Väl inne hos läkaren, såååå skönt att jag fick en läkare. Det är nämnligen så att sköterskor oxå får genomföra detta berättade jag om min nervositet och nålskräck men hon avfärdade snabbt mina tankar och allt var över inom 20 min 🙂

När allt var klart så släppte mina spänningar och jag blev riktigt yr 🙁 mådde illa och håll på att svimma… men läkaren bad mig bara ligga kvar en stund och hämtade vatten…. så söt!

När jag kom hem igår så kände jag mig så nöjd, jag hade tagit tag i något jag velat göra länge men inte vågat pga min nålfobi, jag kände mig starkare och något kaxigare 😉

Måste bara säga att jag blir så glad när jag ser att man har en trogen skara som följer oss här på Snart30. Många kommenterar på länkarna vi skickar ut och några messar eller mejlar. Jag blir SÅÅÅÅÅ GLAD! En tjej som jag inte pratat med sen i Januari skrev i går till mig på facebookchatten:

”läste din blogg idag..riktigt fint inlägg..ville bara säga det”
 
Detta blir man självklart jätte glad över 🙂 Det var om inlägget om alla mina känslor!

Det går även att kommentera här direkt. Vi har satt att vi måste godkänna kommentaren innan den publiceras och detta har jag, Marie valt utan att fråga Yaz men jag hade en blogg för ett par år sedan och då var det en tjej som var galen i en av mina killkompisar och då fällde en och annan konstig kommentar, därav detta! Tror och hoppas att ni alla har överseende iaf 🙂 🙂 🙂 Så sätt igång och kommentera här, vad vill ni läsa om? vill ni ha frågestund? ska vi ha tävlingar? Ge oss gärna feedback 🙂

Nu ska jag jobba vidare 🙂

Må bäst!

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *