30 timmar senare…

Sitter jag nu på hotelrummets DUSCH och kollar på när min jetlaggade dotter leker med duschslangen. Min man sover och jag har sovit 3 timmar på 1.5 dygn. Har ju inte fyllt 30 än så är ung och pigg fortfarande 😉

Jag behöver ju inte berätta hur bra vi har det, och hur grymt hotellet är, maten ikväll eller att beachen var fantastisk! Det borde ni redan listat ut hehe!

Däremot så är jag sugen på att kolla in några skönhetsbehandlingar här. Har ni sett programmet om folk som åker till just Thailand och opererar sig för att det är sjukt bra läkare och billigt. Få se om jag gör och vad jag isåfall gör. (OBS inga stora tuttar, det var ett aprilskämt förut!!!)

Oh yeah, ska plaska vidare nu och hoppas på att ungen vill SOVA snart! Planen är att äta en kunglig frukost, träna och ta en massage!

Adios Amigos, på återseende!

Kräääm

 

PS. Marie, du har ju länkat 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *