Jag kysste en älg :)

Hur många kan checka av att ha kysst en älg?!

JAG 🙂

Det är inte ordagrant, ta det lugnt! I lördags åkte vi till en ”Älg Farm” strax utanför Åre och fick hälsa på dom ENORMA djuren. Lite fakta om en älg: Har 4 magsäckar, klarar av minus 40 utan problem, äter 20 kilo PER DAG! Växer från 11 kilo till 260 kilo på 6 månader.

Puss!

Det var ett blåsigt Åre. 2 dagar skidor, älgsafari, badtunna + bastu och mys med god mat och goda viner! Nu är jag laddad inför en Thailand resa! Wohoooo! Drar imorgon 🙂

Har packat ur, tvättat och packat om ikväll. Gick upp halv 5 imorse…så jag är lite trött…men när man ska resa iväg så känns inte tröttheten på det sättet. Antar att res-febern sätter igång. Vi flyger med Qatar kl 16, så ingen mega stress imorgon!

Jag tänkte gå till öppna förskolan imorgon så min dotter får leka av sig och vara trött när vi flyger. För hon är som ett duracell batteri som aldrig tar slut och bara tågresan till åre gav mig gråa hår…Min prinsessa…

Bikini dax alltså. Jag skulle ljuga om jag tjoade av lycka, men mina kvarvarande gravidkilon får hänga med till Thailand åxå. Det viktiga är ju trotst allt att ha sand mellan tårna och en solbränd näsa 🙂

Shit kom och tänka på alla kryp bläää, kackerlackor, myggor, myror och SPINDLAR! Jag och morsan satt i baksätet idag och jag halvsov. Så känner jag att hon slutar andas och trycker något mjukt mot mitt lår. (Det var min dotters Armani jacka 🙁 ) Då har hon haft en jävla spindel på sig som hon i panik slängde på mig! Och den hamnade på mitt lår…Alltså för att göra er uppmärksamma: Jag + min mamma får panik när vi ser en spindel. Spelar ingen roll vilken sort det är. Vi skriker av skräck!!!

Det slutar iallafall att min man blir sur för att jag i panik skrek till (jag ropade maammaaa!) och vi väjer av vägen. Jag och morsan RUSAR ur bilen och börjar hoppa och skutta runt som när en indian gör regndansen! Undra vad förbipasserade tänkte?!! Det var en traumatisk upplevelse och vi hittade inte spindeln…

Nu är våren här, ingen mer snö förräns i december och solbrillorna på 🙂

Måndag…jobb….

Nä….THAILAND!!! Jag kommer vara den jobbiga jäveln med fantastiska Facebook uppdateringar nu dom kommande 12 dagarna, muhahahahahahhaa!

Kram på dig med 😉

Yaz

 

 

Spindelmördar-jackan! Och miss Duracell

 

    

TV: Mrs Moose TH: En väldigt uppskattad paus från kylan! Mina och Amads skidhandskar var så genomblöta att vi kunde vrida ur ett glas vatten ur dom. Det blev knappa 3 åk efter lunchen.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *