Panos fynd :)

Vilken underbar avslutning på dagen med världens grymmaste vårväder!!! Jag tog en lååång promenad till slussen och tillbaka med Barry, Gucci och såklart min bebis 🙂 Njöt av ljudet på fisk-måsarna, svanarna och att få kisa för solen!

Min jacka är alldeles för varm…dax att byta ut den till vårjackan!

  njuter…..

På dagen var jag med familjen och handlade lite badkläder till dottern. Köpte en fin dräkt med SFP50 och ett par tofflor med halkskydd, samt en solskyddsfaktor 50 till henne. Köpte allt från Travel Heroes, där jag även gjorde ett fynd: Köpte snygga Panos handukar för 25kr!!! Min man frågade kassörksan om det var ngt fel på dom, haha. Det var en inte, det var någon promotion på dom 🙂 Kunde inte bestämma vilken färg så jag köpte 1 av alla, en rosa, marinblå, ljusblå och en svart. Det finns kvar bara skynda sig dit…funderar på att köpa ett par till, dom var snyggare hemma än i butiken!

  

Det är mycket i göringen i mitt huvud just nu. Känner mig som en svan: Lugn på ytan, fridfull och kan bli riktigt bitsk. Men under ytan paddlar fötterna som aldrig förr…Alltså min hjärna är full av projekt, men jag håller mig lugn. Än så länge…

Lite av det jag vill få gjort inom en snar framtid, innan sommaren:

Hitta rätt anställda till nyöppningen, hämta mina pärmar från gamla kontoret, få allt överlåtet och/eller avslutat.

Lägga nytt golv vilket innebär att TÖMMA hela huset! Måla taket, byta dörrarna till sjutdörrar, få upp ALLA foto-tavlor som ligger i en papperspåse, fixa garderoben och slänga gammalt, tömma och göra rent alla lådor i köket, fixa gästrummet till Nayomis rum, RENSA källaren från allt skit! Fixa uteplatsen och köpa lite växter…

Klippa mig, kanske extensions, injencera bl.a. benen, lasera bort hår och gå ner sista 15 kilona…

Men nu ska jag se till att NJUTA av tiden med min familj framförallt! Har ett par veckor att komma ifrån vardagen och vara ledig, äta gott, sova gott och må gott 🙂

Nu till Ballar av Stål, hehe, helt sjuka grejer….

Kram!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *