Thailand igen!?

Jajjamensan det blev lite ändrade planer här hos osmans! Först tänkte vi dra till BALI. Sen tittade vi båda på våran fantastiska lilla dotter som inte vill sitta still i 1 sekund. Då tänkte vi att 10 timmars mindre restid gör att sannolikheten är större att vi fortsätter vara lyckligt gifta 😉

Så det blir BKK med Qatar Airways +++++ och vi har lyckats få första parkett med en upphängs vagga på alla flyg! Nu håller jag fingrarna i kors att allt kommer gå bra! Återstår att bestämma vart i Thailand vi ska till och hitta ett five star med schysst beach!

Så först Åre från onsdag-söndag för skidåkning, badtunna och mys framför brasan. Sen packa om väskorna och åka på måndag, ser framemot dessa veckor, wohooo! Återkomma till ett nytt och spännande projekt med nya jobbet 🙂

Nu är jag glad! Inatt och imorse var jag inte det…ville ta en kniv och skära bort mina halsmandlar! Vaknade och mådde skit. Inte bakis, inte så trött, men så jävla ont!!! Nu framåt kvällen känns det lite bättre, har sugit på isbitar och sprungit ock kissat därefter…Jag får väl besöka läkare och klipsa bort dom…

Firade min systers 25års dag idag! Vi åt på Pong och sen kom vi upp till oss för kaffe och drinks. Hon fick cash, blommor såklart och en skumpa att skaka 🙂 GRATTIS!  Ikväll är planen att se på ”Harry Potter och Dödsrelikerna Del1”! Jag var så mätt efter Pong Buffén att jag inte köpte godis, men nu 3 timmar senare ångrar jag mig 🙁

Vi hade besök från Putte, Kattis och sonen Viktor 🙂 spontant och alltid kul att se dom!

Paus…

Ichrak min arabiska underbara energiknippe kom förbi nu, för att visa sin nya SMALA kropp!!! Jag blev stumm….

Ser framemot att se fortsättningen! Keep on going!!!

  

FV: Hennes första sushi :), Viktor på besök!

  

Nä jag hoppas att min hals är bättre till imorgon. Har mycket att göra och se framemot!

Kram på er…

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *