Dålig Karaktär!!

Helt tokigt vad dålig karaktär jag har och vilket dåligt inflytande Yasmina har på mig 😉

Från början hade jag bestämt att jag INTE skulle med till Pong utan ligga hemma och verkligen bli frisk inför sälen i morgon. Då ringer Yasmina och säger att hennes AW är slut kl 19 och eventuellt ska till Pong. Jag vilar en stund och känner mig rätt okej så jag bestämmer mig för att möta upp gänget för middag 🙂 MEN att jag direkt efter vi ätit ska gå hem för att få SOVA!!

Suuuuper trevlig middag som vanligt, går inte att inte ha kul med detta gäng : )

Vi bestämde att vi åker över pingst så i morgon ska vi boka flyg till MADRID 🙂 Jag, Anton, Lina och Jia- Hwa åker Torsdag – Söndag. De andra åker antagligen Onsdag- Måndag. Jag måste dock vara hemma redan Söndag då jag sticker iväg igen på tisdagen….

Hotell ska vi kolla vidare på ett ta och se vad vi bestämmer oss för 🙂

Yasmina kom inte utan bestämde för att fortsätta sin tjej AW hemma hos sig på OP16 men hon skickade denna bild och skrev, jag Citerar: ” Om du är sugen 🙂 Tjejerna vill gärna träffa bloggkändisen” Och så skickade hon denna bild:

Det är här jag menar med dålig karaktär, jag var påväg hem (som jag skulle) men HELT plötsligt hamnade jag oxå på OP16 med en drink i handen 🙂 Det var verkligen dökul där och det var underbart att få träffa hennes kompisar Therese, Klara och Jessica… super söta och rara tjejer!

Yasmina gick in och la Nayomi i sin säng för att hon skulle sova, MEN icke ville hon det 🙂 Hon ville vara med på tjejfesten. Yasmina ropar in mig och då står Nayomi så här:

Först gången hon stod upp i sängen och det fick tant Marie bevittna och jag var snabb med kameran 🙂 Inte nog med det så fick jag vara vittne till Nayomis första steg 🙂 wooooohooooo 🙂 🙂 🙂 Jag fram med kameran fort som blixten igen och filmade massor så även Amad fick ta de av det! Lite vingligt men väldigt gulligt.

Haft en underbar kväll och hoppas alla förstod att Yas inlägg om att hon skulle förstora bröna och jag förminska rövas var på skoj 🙂 Dock ska jag göra någonting men jag säger inte vad…. än!

Nu börjar reprisen av Big Brother som jag ska se, sen ska jag nanna 🙂

Tack alla för en trevlig kväll 🙂

Natti natti,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *