Jippikajej…. Motherfu**er

Halloj!

I dag ska jag på Konsultation… lite nervös faktiskt. Ska inte göra något i dag utan bara diskutera de olika alternativen som finns 🙂 Tror att det kommer bli fint och ingen kommer att se något drastiskt… just de… fick ett sms igår där en frågade om det var läpparna jag skulle göra? NO WAY säger jag bara…. finns inget fulare, enligt mig, men smaken är som baken 🙂 Vad tror ni att det är?

Btw…. Yasmina…. JAG kollar på Big Brother….

I kväll är det tänkt att jag ska äta middag på Pong med Yaz, Amad, Lina, Jih Hwa, Johanna, Tepp, Anton, Mange + tjej och några till. Vi ska planera Madrid…. JUST DET.. Har jag sagt att jag ska åkta till MADRID?? Vi ska hälsa på Petter där 🙂 Ska bli kul att se han igen. Vi åker över pingst, bara 10 dagar efter att jag kommit hem från mina föräldrar i Spanine, blir lite fram och tillbaka 🙂 Dock vet jag inte om jag kommer orka gå på middagen i kväll 🙁 Mår inte toppen och jag åker tidigt i morgon till Sälen så jag behöver nog vila… aja… vi får se i kväll hur jag mår. Jag litar på att dom väljer ett bra hotell och flyg 😉

Undra vem jag ska dela hotellrum med?? :/ humm… brukar ju dela med Petter när vi är ute på äventyr (Göteborg, Thailand osv) Kanske Anton?? Anton vad säger du?

Petter kommer till Sverige på tisdag till onsdag dock hinner jag inte träffa honom då, jag är i SÄLEN.. Apropå sälen… på måndag har vi ju vårt stora event och vet ni? 17 lag har anmält sig….. DÖKUL!!!! Vi hade hoppats på runt 12, men alla enheter har anmält ett eller två lag så det kommer bli en galen dag och kväll 🙂 🙂

Stoppar in en bild som jag visat förut på mig men som E tycker är fin 🙂

 

 

Jag vill oxå åka till Bali 🙂 Yasmina… behöver ni ingen Nanny med er? Fråga Amad vad bra jag var på att passa Nayomi i fredags när du var iväg en stund 🙂 Jag har bra skills för barnpassning 😉 Hehehe… ska lära henne ALLT jag kan 🙂

Peace,

Marie

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *