Back @ Work!

Back @ Work men är mera död än levande 🙁 Mår absolut inte bra än men MÅSTE fixa inför helgen och måndagens stror event. Jag ska jobba på allt jag kan sen går jag hem!!

YASMINA- JAG???? KÄR???? mohahahahahaha…. måste faktiskt dementera lite så inte rykten börjar cirkulera och mina dejter jag har blir allt för besvikna 😉 Pontus är en jätte fin vän som ser väääääldigt bra ut, inge mera med det!

STORT grattis Yaz till nya jobbet, kommer passa dig som handen i handsken!!

I dag ska jag ringa en klinik för att beställa en konsultation… vad jag ska göra återkommer jag med 😉 Då jag är helt off angående just detta ämne så vill jag prata med dom och se vad de tycker. Sen kan man ju hoppas på att dom inte spinner vidare så man går därifrån och ska fixa till hela sin kropp 🙂 Men som sagt… bara en konsultation, ingen ingrepp…. än 😉

 

Just det… jag kunder inte hålla mig 🙂 Jag skulle ju ta 8 veckors uppehåll från Pole Dance men jag fick abstinens och hoppade på kursen igen, dock missade jag första klassen som var förra torsdagen, OCH jag kommer missa idag då jag är sjuk 🙁 Får gå på någon annan dags klass och ta igen 🙂 Så nu har man klivit upp och börjat på Avancerad 🙂 🙂 🙂 Det trodde ni inte va?

 

Må bästa alla och ta hand om varann!

Marie

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *