Sjuk :(

I dag tog jag mitt förnuft tillfånga och stannade hemma från jobbet. Jag var hängig som tusan i går men hade inte feber. Jag var för frisk för att vara hemma och för sjuk för att träna 🙁

Men i morse kände jag att jag måste vara hemma… Jag är inte JÄTTE sjuk, har förbannat ont i halsen och huvudet känns lika tungt som en elefant. Ingen feber har jag.. det brukar jag inte ha. Jag är otroligt envis när jag är sjuk, jag ska vara halvdöd innan jag stannar hemma från jobbet därav har jag bara varit sjukskriver 2 ggr sen jag började på mitt nuvarande jobb. Ena gången hade jag svininfluensan och den andra gången åkte jag akut till sjukan med gallstensanfall.

I dag är jag hemma i förebyggande syfte, jag får inte bli sjuk tills i helgen. Ska upp till Sälen och ha ett stort event med en Vollybollsturne och jag anordnar ju allt 🙁  Så idag blir det bara att sova hela dagen och dricka massor med te och vatten så jag blir frisk snabbt.

Må väl,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *