I´m so Hot!

Im so hot hot hot on the arbetsmarknaden! Yeeah baby, nu visar det sig vad jag är värd i hjärna och cash! Telefonen har ringt, jag har tackat nej nu till alla föruton företaget ”X” som jag ska se imorgon för 3dje gången!

50% har sagt att jag är överkvalificerad och inte har råd med mig!

30% har tackat ja 🙂

10% har velat ha in mig men har ingen tjänst som dom kan erbjuda just nu 🙂

10% har jag inte hört ifrån!

Så min hitrate är grymt bra! Hade ingen aning om vad jag skulle begära i lön, men jag har hört mig om och kollat vad företagschefer i medelåldern tjänar och utgått ifrån det. Plus en massa massa chyssta bonusar och förmåner. Så snart börjar mitt nya karriärsliv som anställd…spännande!

Vi avlutade filmen Wallstreet nu på kvällen efter snorungen somnat 🙂 Det är helt sjuuuukt vilka pengar det handlar om på börsen. Men o andra sidan ska man vara redo att gå från miljadär till bankrutt om man jobbar som dom gör. Jag tror helt enkelt inte att skulle ha balls nog att fixa ett sånt stressigt jobb. Våran granne jobbar med det, dock inte i den eliten, men bara där ser jag att det kräver en hel del magkänsla, tillfällen och tur!

Annars då?

Tömde mitt kontor idag och sa upp samarbetsavtalet och lite annat. Sen träffade jag min syster Delila på NK, tog en promenix till Juicebaren i Gallerian. Sen lunchade vi ihop. När jag kom hem så skulle jag natta min dotter vid halv 3. Nästa gång jag kollade på klockan så var den 17!!! Jisses jag däckade totalt non-stop!

 

Men det var skönt 🙂

Imorgon? Zumba med Marie kanske…? Om hon mår bättre. Förskola med Nayomi om hon inte snorar…annars har jag tänkt att VÅRSTÄDA!

Buuuh vad trist men det vore så skönt att få det gjort!

Vi ses imorgon 🙂

KRÄÄM på er alla!!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *