Blåslagen!

Jag provade ju Pola Dance idag och jag säger såhär: Det ser enklare ut än vad det egentligen är!!! Jisses amalia! Nu i efterhand så känns det i vissa muskler typ i armbågarna och nacken och jag trodde inte man någonsin tränade dom…men tydligen fanns dom där…

Blåmärken har jag ca 12 stycken hittils. Brännsår mellan låren och så ONT i händerna så jag knappt kan hålla i ett glas!

Jag tänkte lixåm komma hem och skryta lite och ge förhoppningar till min man om att kanske ”en dag så visar jag dig vad jag lärt mig”….Men GLÖM det! O-vig som en kossa, stel som en pinne och en ograciösare pole dansare får man ju leta efter.   Hehe, sorry honey, jag kan zumba för dig men inte bryta nacken för en stång!

Marie är ett proffs! Sen att jag väljer att ta stången snett bredvid henne gjorde ju inte saken bättre precis. Ibland kollade jag i spegeln o ba woooow det såg snyggt ut, så ska jag göra! Och sen ba: AJ det bränns, AJ det gör ont, AJ jag glider ner…(LÄGG INTE UPP NÅGON BILD PÅ MIG TACK! SPECIELLT INTE DEN DÄR AS SEXIGA NÄR JAG GÖR ETT UPP O NERVÄNT ”V” MED UTSLÄPPT HÅR 😉 )

Anyway, nu har jag så ont i kroppen och känner mig sjuk 🙁 Annars var det ju en asgrym upplevelse 🙂

Middagen efter polen var vi alla så hungriga, som en vargflock runt en kanin. Fast kaninen drog och kvar blev moroten…Vi åt, vi drack och vi hade en trött middag. Alla ålade hem efteråt. Även jag, till min sjuka dotter, hungriga man och nu känner jag mig krasslig.

******Glöm ej att ställa klockan till sommartid******

Om du inte sett filmen om människans bästa vän än: HACHIKO så se den!!! Jag kommer inte på en film med mer känslor i än den, helt fantastisk. med Richard Gere i huvudrollen förutom hunden Hachi 🙂

🙂

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *