Ja, vi kanske pratar om just DIG ikväll?

Klockan är inte ens 24 och jag är totalt utmattad, trött, sliten, glad, mätt och lycklig! Gamling…

Kvällens middag var ju toppen! Jag, Amad, Marie, Jiwah och Lina har njutit av en toppen middag tillagad av….tadadadaaaa: AMAD! Ingen surprice precis. Mästerkocken i familjen. Jag röstade på pyttipanna, men näää det dög tydligen inte!

Förrätt: Chips & Ostbågar

Varmrätt: Lax med Hasselbacks potatis, citron-marinerade vårprimörer (på svenska: morot + sparris + vår-lök) och löjromsås

Efterrätt: Choklad Fondant ala Osman´s….med gräddig vaniljglass!

Ja, middag med goá vänner, vin och vattenpipa. Massa skvaller och snack om killar. Speciellt om en Olof och en Pontus. Och om trekanter och filmer och resor. Precis som en vanlig fredagskväll på OP16. Eller?

” Det man inte vet om tar man inte illa vid, hihi!” Sätt in 500 spänn på mitt konto så berättar jag 😉

Fredagen har annars varit spännande. Jobberbjudanden, snö och sol, träning, en snorig dotter 🙁 och så middagen!

Jag bad tjejerna posa som om det vore 20 år och nästa bild som om det vore snart30! Vad tycks?

20……………………………………………………………….25+…………..30…………………………………………………………………………….

Underbart va 🙂

Livet kan verkligen gå undan. Ju fullare man blir desto djupare snackar man. Sen går det utför…

Chokladfondanten. Det bara rann ut smeeeeet, mmmm…..

Imorgon blir det poledance & tjejkväll! Guuu man ska ha på sig HOT PANTS och sist jag hade det var ju när jag gick i 9an och vägde -55kg! Nu, 20år senare, 1 barn, 400 liter alkohol, sömnbrist och övervikt ska jag klämma in mig i ett par jävla hot pants! Få se hur deprimerad jag kommer vara efteråt…

Hehe, skoja! Det ska bli SKIT KUUUL!!!

(Men hot pants…h e l s i k e….)

Nä, dax att drömma om hur sexig jag kommer se ut imorgon, hur smidigt jag kommer slingra mig runt stången, åla mig fram och bara äga! Sen låter det DUNK!

Kram

Yaz

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *