Finn 5 Fel och lite till…

Herrejösses för denna dag! Jag kan ju börja med att berätta om min resa till Malmö. Dit var det inga större bekymmer förutom att jag gick upp kl 4 imorse och kunde inte sova på tåget. Första klass är bekvämt, men kaffet va blaskigt och så fick jag ett ruttet äpple till frukost…

Jaja, små bekymmer. Men tillbaka hem skulle jag flyga och det var så turbulent att folk skrek i vissa luftgropar! Jag hatar att flyga och brukar gråta och be till Gud! Nu hade jag en tjej bredvid mig som var genomskinlig av rädsla och illamående. Så medans jag satt och höll andan för luftgroparna och planet flög som om chauffören vore blind, så satt hon och kollade på hennes resekamrat som låg o sov! När jag väl fick nog och ville trycka på knappen för ”hjälp-kom-hit-nu!” så sitter bruden och SPYR bredvid mig i en påse!!! Altså jag trodde fan inte att det var sant!

Där satt jag, snart 30 bast och ville grina och bredvid mig satt en ännu störe mes…lyckad resa. Jag kysste marken sen!

Väl hemma börjar jag inse att vissa saker är lite upp o ner hos oss och hos mig?

Jag fann 5 fel på 5 minuter…Håll i er!

1. Vi har fortfarande JULSTJÄRNAN uppe och lyser på kvällarna! Det är ju snart april…No comments…

2. Gulliga mms från min man på min dotter är ju så välkommet! Men denhär fick jag idag som jag inte riktigt vet om jag ska tolka som gulligt eller?

3. Härom dagen blev jag super-duper sugen på RAVIOLI! Min man hatar ravioli och jag älskar det, speciellt i burkform…så fick jag en burk ravioli idag! Och jag blev sååå glad 🙂

Jätte lycklig för en burk ravioli? JA!

4. Hittade hårtorken och undrade vem som använt den lixåm!?? Den använde min MAN till att TORKA sin IPHONE som våran dotter dreglat ner! Hallåå, en telefon för 8lax är väl ingen barnleksak? Och hårtork….

5. I all hast har jag lagt hennes mugg som jag fyllt med MAKARONER i kylskåpet!

Hur många fel kan du hitta i din lya på 5 minuter?

Extra material för icke känsliga läsare: Innan jag publicerar bloggen så skriker min man från badrummet på HJÄLP! Jag rusar dit och tror att ngt har hänt såklart! Då står han och har precis tagit av blöjan på våran dotter, och i samma sekund har hon tryckt ut 300gram bajs! På honom, på skötbordet, på golvet, överallt! Kräk på planet, bajs i hemmet, whats next?

Det var den dagen. Avslutade med vattenmelon och kollade på programmet med arbetslösa-lata-jävlar som ska get-your-shit-togehther-och-hitta-ett-JOBB!

Nu sätter jag punkt för denna dag. Imorgon blir nog en lugnare dag med massa kuligt att se framemot 🙂

PUNKT.

Yaz

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *