Snabba Puckar!!!

Snacka om snabba puckar imorse! Tur att gårdagen inte blev senare än till 23 hos Tepp! Jag fick en härlig uppvakning imorse…

Detta händer mellan klockan 8.22-8.32 som är ynka 10 minuter:

  • Min man vaknar i PANIK och inser att han ställt klockan på lördag istället för söndag!
  • Han borstar tänderna, klär på sig, fixar håret och tar ett mobilsamtal på 20 sekunder!
  • Han tar en energidryck från kylskåpet, tar på sig ytterkläderna, PUSSAR MIG och går ut och låser…
  • Från sängen på Olof Palmes gata till T-centralen blåa linjen på 10 minuter!!!

 

Jag hann inte fatta nånting, trodde jag var snabb på morgonen men dethär tog ju priset!

Sen var det bara upp o hoppa, äta frulle, leka och vara mamma, ut på en promenad med hund o vagn, hem och leka lite mera, äta lunch och sen däckade min dotter. Jag skulle ta en powernap och vaknade 1.5 timme senare bredvid Barry! Tog igen lite sömn. Det var så skönt att somna på soffan till million dollar listing…

Dagen har varit lugn. Jag har varit trött och långsam, men det är ju söndag och jag är LEDIG imorgon så det är bara att softa vidare 🙂

Skumt att vakna en vanlig måndag efter 6 intensiva år och vara ledig. Hmm, jävligt skumt…men super nice 🙂

Jag har som mål att hitta ngt som jag verkligen vill göra, så får det ta den tid det tar! Jag har inget emot att chilla hemma med mannen och bebisen! Snacka om avslappnande. Funderar på att åka på en resa kanske. Beror på vad jag får för erbjudanden på jobbmarknaden såklart. men en Thailand på 2 veckor sol o bad skulle inte vara helt fel!

Ah få se…ingen stress nu…alla sover, det är tyst i huset…kollade på en film ikväll som heter ”Sancton” och va ganska ångest eftersom det handlade om att dyka i grottor och sen såklart ta sig ut levande. 1 av 8 kom ut…

Avslutade med Solsidan, godis och bloggen 🙂

 

Ni som ska upp o jobba, eller ni som sitter på jobbet o läser: Muhahahahhahahaaa!

Nä jag skojar 😉

Ha en toppen start på veckan och uppskatta det ni har!

Kram Yaz

Thailand 2008 med vinden i håret 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *