Helgen som vart!

Vilken härlig helg jag haft, bara att det varit sol hela helgen gör ju sååååå mycket 🙂 Träffat massa underbara vänner, promenerat, ätit gott, FEST, lägenhetsvisning och söndagsmiddag med mamma och pappa 🙂

Festen behöver jag inte berätta så mycket om då Yas gjort en utmärkt sammanfattning av kvällen 🙂 Dock kan jag tillägga att den fortsatte väldigt sent sen när du gått Sötis. Vi andra fortsatte hemmafesten ett tag till innan vi satte oss i taxi bilar och rullade in till City. Vi hamnade alla på Berns. Jag har aldrig riktigt gillat Berns, men i går kväll hade vi riktigt kul… Ordspråket ”det blir vad man gör det till” stämmer verkligen. När klockan var strax innan tre gick jag och Susanne till Mc Donalds för att fylla våra alldeles för välfyllda av alkohol magar med MAT. Sen fick vi en jätte bra ide… att gå hem!! Vi bor nära varann så vi hade sällskap nästan hela vägen. Dock mådde jag riktigt illa och trodde jag skulle kräkas i varannat hörn 🙁

När jag vaknade i morse hade jag 152 Bilder från i går 🙂 hahahaha… min kamera gick hett i går och den användes av alla… här kommer ett litet axplock och de offentliga bilderna 😉


 

Många konstiga saker hände i går… hahaha… konstiga telefonsamtal och sms skickades… 🙂

Kollade på lägenheten i dag och jag ännu mera KÄR!! vill så gärna ha den, dock var det inte bara jag som gillade den och det var många par. Budgivningen börjar i morgon så vi får väl se.

 

Har blivit bortskämt av mamma och pappa i dag oxå. Dom hade lagat stek, med potatis och brunsås. Riktig husmanskost vilket jag bara älskar. Pappas brunsås är den godaste i hela världen 🙂 Till efterrätt hade dom bakat äppelpaj med vaniljsås 🙂

Välkomnar en ny vecka med öppna armar och hoppas den blir bättre än den förra (inte så svårt med tanke på att jag gärna hade hoppat över hela den veckan)

Må väl,

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *