Helgen börjar nu…. nästan iaf ;)

Halloj!

Nu börjar snart helgen för mig 🙂 Nästan iaf…. Vi har Big Brother (cheferna från J*ger) från Tyskland på besök så i kväll blir ett utgång, kommer bli galet. Tyskarna är ena jäklar på att dricka sprit…. jag hänger inte med i deras tempo för fem öre 🙂

I morgon kommer jag ta en låååååång välbehövlig sovmorgon, sen ska jag fixa naglarna och dagen avslutas med dubbelpassen Zumba och Combat! Hela min helg är uppbokad in på minuten. Måste fixa nytt pass på lördag dag då mitt snart går ut och jag BOKAT RESA till Spanien, ska hälsa på mina föräldrar 🙂 ska bli så skönt att komma iväg en vecka och få bli oredentligt bortskämd!

Så här fint bor dom 🙂 🙂 🙂

På lördag kväll är det FEST!!!! Tepp och hans vackra tjej Johanna har utflyttningsfest/födelsedagsfest, och är det som vanlig ordning så slutar den helt Crazy 😉

Söndag vid lunch är det lägenhetsvisning, jag vill jag vill jag vill…… ha den! Jag har redan flyttat in (inte smart för man blir så ledsen om man inte får den) och sen är det ner till Nynäs för söndagsmiddag med familjen 🙂

I kväll är det sista klassen på Pole i fortsättning 2 nivån 🙂 Nästa är Avancerad, den kursen börjar redan nästa vecka, men jag ska ta 8 veckor ledigt från Pole så min handled får läka 🙁 Har fortfarande jätte ont…

Må gott,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *