Game Ower… -> IE9 Sparar inte bloggen (By Amad)

P.G.A. att jag (AMAD) hade Internet Explorer 9 installerat (så klart man installerar den när den lanseras) så fungerade det inte att lägga in bloggen, så allt Yasmina skrev försvann i denna blogg (när hon tröck på spara så försvann allt).

Nu är Internet Explorer 9 avinstallerat och vi kör med IE8 igen, därför kan jag skriva några rader när Yaz sover. Säger bara, bra Microsoft att ni lanserar en produkt som inte ens är riktigt testad (går inte att lägga upp blogg på finest vilket är tydligen världens viktigaste för någon som blir snart30, no names 🙂 ) Vill ju inte bli utskälld på grund av era missar, skärpning, jag gillar era produkter trots allt (fast PS3 och IPHONE är inte era produkter, oooppps), tror någon behöver se över deras testprocesser (kontakta mig ifall ni behöver hjälp så återkommer jag i augusti efter min pappaledighet :P).

BTW finest.se, hur kan ni sätta en reklam för Internet Explror 9 när det inte ens går att skapa en blogg? Undrar hur det är testat?!

       

finest.se puffen, håller inte riktigt med                   Man kanske ska börja använda firefox istället??  

Tack för gästinlägget som jag tog friheten att skriva 🙂 Yasmina kommer med sin blogg imorgon istället för er som inte kan vänta.

/Amad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *