AW på OP16

Nice Marie, hoppas du får lägenheten! Måste få se lite bilder på den 🙂

Fy jag känner mig hemsk idag, jag åt en onyttig lunch: PizzaHut Buffe, så gott! Men eftersåt kändes det hemskt, kolhydrat koma och svullen mage 🙁 Och så tränade jag inte idag. Hmm, celluliterna frodas i min häck just nu…Dom har årsmöte och planerar en attack mot rumpa, lår och mage!

Jag måste utplåna dom snarast!!!

Vackert för-vår-väder och lite shopping på stan idag. Min jacka börjar bli för varm och jag ser framemot att lägga undan den och ta fram en tunnare, ljusare vårigare jacka 🙂

Min fd admin Jessica kom förbi och vi hade en AW hemma hos mig idag! Drack lite vin, rökte vattenpipa och snackade oldschool. Hon är förbannad snygg! Ingen idé killar: Hennes blivande man är syrian och det innabär minst 800 familjemedlemmar inklusive galna bröder och kusiner! Fatta det brölloppet!!! OMG vad dyrt det kommer att bli, men han ska vara glad för en sådan brud kommer dra in en hel del presentpengar 😉

Jag önskar dom all lycka!

Imorgon är det redan torsdag och början på att planera helgen på riktigt! Wiiihaaaa 🙂

C U soon!

Kram Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *