Dagens Rubrik? Glass, kyckling & Uggs?

Jag kräks på snö, slask, mörker, STORA-dyra-päls-på-luvan jackor och alla jävla idioter som GNÄLLER på vädret, flytta då din jävla idiot! Det sa jag till mig själv idag altså! Så jag måste hålla ut ett par veckor till…sen kör vi!!!

Min dag har varit somrig, med solen i ögonen och en alldeles för varm jacka mötte jag upp min lilla familj för lite glass på stan 🙂

Cocos till mig och choklad till Nayomi, hehe!

Sommarkänslorna fortsatte när vi klev in på Hemköp och skulle handla blöjor och något att äta till middag. Alla som känner mig vet detta om mig: 1. Jag kan och vill inte laga mat… 2. Jag hatar att handla mat… 3. När man ska storhandla så ställer man mig vid hudvård/kosmetik och hämtar mig vid barnkläderna när man är klar. Min man vet…han blir tokig på mig när vi ska storhandla, jag vill UT och han vill inte missa ngt. Bläää….

Med buller och bång köpte vi middag på Hemköp till slut  och det blev ngt somrigt: Grillad kykling och potatis-sallad! Wooohoooo! Bara solbrillorna saknades 🙂

Jusst D! Jag trodde jag hade fått maginfluensan idag! Jag jobbade och helt plötsligt från ingenstans blev jag illamående och var tvungen att ****! Nej, jag är INTE gravid. Fattar bara ingenting…sen gick det över och jag kunde äta sushi till lunch! Skumt va?! Min mage har 30-års kris tror jag?!

Imorgon ska jag träffa min business mate Jessica 🙂 Min ex-administratör som jag inte sett på länge. Funderar på att köpa en flaska vin och sätta igång pipan hemma. Få se vad hon säger om det förslaget!

Annars?

Jag säljer mina skitsnygga Uggs som jag gått i från flygplatsen till taxin och hem…Köpte dom i Dubai och har ingen lust att äga dom längre, någon som vill köpa? Storlek 40/41, ljusbruna, 600kr. På Blocket om 3 dagar! Orkar inte ha dom längre bara för att…dom förtjänar en bättre ägare…

Jag har så mycket fint som jag inte längre kommer i efter graviditeten. Och jag är ärlig mot mig själv att veta att jag aldrig någonsin kommer ha hälften av det som hänger i min garderob. Så jag ska tömma och sälja! Jag börjar med uggsen…en sak i taget…det är känsligt 😉

Nä nu drar jag, hejdå, hade bra! Yaz

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *