Jag lever :)

God kväll 🙂

Jag lever även om jag inte gjort det här på bloggen. Har haft några riktigt jobbiga dagar och varit riktigt ledsen och nerstämd 🙁 Livet är inte alltid en dans på rosor…. I går gjorde jag något jag inte gjort på många, många år… jag grät! Det var så skönt att bara låta det komma, känna hur de bara strömmar ner på kinden och känna de tunga lätta lite:) Jag har de senaste åren (5) haft jätte svårt att gråta så när jag väl gör det blir jag så stolt över mig själv 🙂

Folk ser mig ofta som en stark kvinna med skinn på näsan och det är jag, men bara för det är jag inte osårbar och kan ta vad som och vända på klacken. Jag har inte ett hjärta av sten, jag är en ganska känslig person men jag visar det inte för många. Självklart rinner det över ibland… som det gjort nu i helgen 🙁 Jag står inför ett svårt val och vet inte hur jag ska tänka eller agera… jag känner mig vilsen 🙁

Usch vilket tråkigt och dystert inlägg… Flåt!

Tack underbara vänner och släkt som jag kan ventilera med och för att ni ger mig råd, ni betyder mest!!

Nu ska jag se Solsidan och BB så jag får skratta lite 🙂 🙂

Kvällssmek under filten,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *