Rosé & Grill = Vår FEST!

Vilken fantastisk dag idag, solen har varit snäll och tittat fram rätt så länge idag 🙂 den ger mig ny ENERGI!!!

Jag va och åt lunch med Clara idag på ett ställe på söder, dom hade grym sallad som man själv valde fram! Sen har jag bara tagit det lugnt idag, umgåtts med familjen och haft middag ikväll. Jag var och tränade Combat idag på min mans klass, tror att jag sträckt en muskel i armen 🙁 Men jag kör combat imorgon igen, Amad ska vicka en klass på Zenit och jag tycker han e grym! 3 pass denna vecka, wohooo! Vågen står stilla av ngn anledning, men jag känner mig bra 🙂

Köpte ett nytt träningslinne i vårens färg GULT!

Jag längtar tills våran uteplats blir användbart igen, det är så himla mysigt att sitta ute och grilla, chilla i i en t-shirt, gå ut i flip-flops och se grannarna igen 🙂 Jag (vi) är verkligen lyckligt lottade med fantastiska grannar! En av grannarna är ett ungt par där mannen driver att antal olika företag inom restaurangbranchen, bl.a. Juicebaren i Gallerian, dom vi brukar få American Muffins ifrån 😉 och dom är JÄTTE softa! En annan granne är ”Champagne-specialist” och är med och driver det störtsa nätpoker bolaget i världen! En riktig stekare med fötterna på jorden och även om han och hans gulliga sambo är svensson så är dom inte det, fattar ni? Och så har vi dem som brukar ta hand om Barry när vi inte kan, typ varje dag, underbara människor! Resten märker vi inte så mkt av, jag har ett par hat-objekt i huset, bl.a. några från styrelsen som gnäller på Barry och jag ger blanka faa-an i att bry mig!

Varje år har vi typ en onämnd tävling mellan grannarna om vem som tar oskulden på första grillningen, förra året vann vi, tror vi grillade i April…?! Vi har ju sån fantastisk uteplats med utsikt mot Centralbadet!

Hittade bilder från våran inflyttningsfest från 2008.06.08, det vart typ 50 pers, mina föräldrar grillade maten ute på gården, vi höll tal och det var vänner, bekanta och nya kompisar som kom! Den sista gästen gick kl 04 så partyt va: GRYMT!

 

 

 

 

Vi höll på till 04.00 och det var en tant i andra huset som skrek: Kan ni vara tystare! Vi svarade: SCHKÅÅÅL!

Det var en skit rolig inflyttningsfet, helt galen och väääääldigt lyckad! 😀

Så snart ska gården utnyttjas igen 🙂 Vi har massor med aktiviteter/fester att ordna iår!  Nu är det vår i luften, snart blommar kärleken, snart syns alla gravida igen och snart kan man ta ett glas rosé på uteserveringen och snart kommer folk ur sina små iden!

Ha en kalas fredag!

Yaz

P.S. Marie, tack för dina fina ord. Kolla in dethär: http://www.laserestetik.se/laserbehandling/harborttagning-med-laser/  så slipper du vaxa m*ttan 😉 D.S.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *