Desperate Housewives & Mulberry!

Idag hade jag ett svårt val framför mig…Tog beslutet att sälja ena Mulberry plånboken som jag köpte i Dubai! Jag har haft beslutsångest och inser att jag inte behöver ha båda två. Den ena är mer klassisk, mörkbrun och har plats för många kort, och den andra är mer sportig, ljusbrun och har större fack.

Säljer den klassiska! Gjorde jag rätt val? Båda är super snygga!!! Säljer den för 600kr, intresserad?

Dagen har annars varit rätt så lugn, har jobbat, kommit hem och tagit hand om min dotter 🙂 badat henne, lekt non-stop i 2 timmar och sen bestämde jag mig för att korka upp vinflaska 🙂 Har sån träningsvärk från gårdagens pump så jag knappt kan gå!!! Jag har bestämt att hinna med 3 klasser denna vecka, 1 styrka och 2 kondition!

Nu sitter jag och min man, dottern springer i hennes gå-stol och hunden vill leka och tigger mat…Home @ Osmans 🙂

Imorgon blir det jobb, träning och kanske några avsnitt av Desperate Housewives, jag älskar den serien! Vem skulle jag vara i den serien? Lite Susan: Virpanna och kan inte laga mat! Lite Lynett: KAOS! Lite Gabrielle: Gillar fina saker och är lite nonchalant!

Skulle jag passa som hemmafru? Kanske…Skulle jag vilja vara hemmafru? Kanske…men inte i Sverige! Jag skulle då vilja bo i ett community och ha andra hemmafruar nära mig så man kan spela poker en tisdag och dricka sangria! Det är ingen kul att vara hemmafru i blaskväder och trängas på sunkiga cafeér. Nä, hemmafru kanske men inte nu 🙂

Lite paj?

/Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *