Borta bra men hemma bäst :)

Ja så är det 🙂 Jag ÄLSKAR mitt hem… tycker det är lika skönt varje gång jag varit ute och rest, både i tjänst och privat! Komma hem till MIN soffa, MIN säng och MIN älskade katt, Sune 🙂 Även om jag inte bor speciellt stort så är det MITT hem och min trygghet 🙂 Här kan jag vara mig själv och här får jag göra vad jag vill utan att någon annan ska tycka och tänka. När jag är vilse i huvudet så vet jag att jag alltid har en stabil tillvaro vad gäller jobb och hem.

Min underbara katt Sune <3 <3 <3 Han är världsa fin och jag är så glad att jag har han, han är alltid glad när jag kommer hem!

Efter mina dagar i Sälen och ett snitt på 4 timmars sömn samt att jag i morse gick upp alldeles för tidigt för mitt egna bästa är jag helt slut 🙁 Åkte kommunalt hem i dag vilket INTE är kul från Sälen… höjdpunkten var att jag träffade Victor på tåget 🙂 Han klev på i Uppsala och skulle till Sthlm på intervju 🙂 Det var helt underbart att ha sällskap med honom 🙂 Vad är oddsen på att han skulle kliva på exakt samma vagn som jag satt i och att han skulle sätta sig på andra sidan gången? (innan vi såg varann och han bytte plats till brevid mig) Hur som så var det mysigt att träffa han igen 🙂

I morgon får det bli sovmorgon, har några timmar att ta ifatt…. over and out!!!!

Godnatt,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *