Med hälsningar från sälen!

Halloj!

Nu är jag uppe i sälen 🙂 Ber om ursäkt för min frånvaro i går men det fanns inte så mycket tid! Mötte upp tjejerna som skulle åka med från Sthlm på centralen vid 11 och sen begav vi oss. Vi valde inte att åka via Mora pga vasaloppet utan åkte den tråkiga vägen, Enköping- Borlänge- Malung- Sälen… Rullade på ganska bra ända till Malung… där tog det nästan stopp! Nää det rullade men inte jätte snabbt, låg väl i 60 till sälen kanske.

När vi kom fram hade Gbg bilen redan kommit fram till stugan och utdelninga av kläder sattes i gång 🙂 Efter drog vi till Ica och handlade diverse och sen var det förbi Pinoccio och köpa med oss Pizza till stugan! Alla J*ger tjejer satt vid bordet samlade och vi hade det riktigt mysigt 🙂

Efter maten gick vi igenom allt och sen blev det lite fest i J*gerstugan 🙂 Lite lekar och bus 😉
Vi hamnade på Harrys, inte så super kul… lite folk men det var kul att träffa alla igen, och dom var super glada att vi var uppe igen 🙂 Träffade någon som jag blev såååå glad att se! Har inte träffat honom sen förra året och då var det lite känsligt att vi pratade men i år tror jag inte att de behöver vara så 🙂 Ska träffa honom i kväll på måndagsklubben 😉

I dag gick jag upp vid 9 och alla tjejer sov, det var så skönt att bara sätta mig ensam framför datorn och ta en kopp kaffe… hann få iväg lite jobbmejl innan dom vaknade till liv 🙂 Snart ska vi alla åka på rundtur och jag ska visa dom alla ställen och de ska få hälsa på de ansvariga på enheterna vi är på 🙂

Slänger in lite bilder från i går 🙂

 

Önskar er alla en fin Måndag 🙂

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *