Fan vad sjuka grejer det finns!

Hahaha kollar på första avsnittet av Ballar av stål! Helt seriöst, vad är det för sjuka jävlar som VILL utsätta sig själva för såååååå pinsamma situationer?!! Jag garvar och tycker att det är så kul att se folk bli blåsta, men jag har fan inte ballar av stål, jag skulle aldrig palla trycket av at bli nedvärderad så mycket!

Tack för skrattet alla idioter! Synd bara att programmet går så sent, kl 22.00 på en måndag, gäsp…

En annan sjuk grej som jag såg idag som är för alla gifta & sambos! En dejting sida för att ha en affär! Hallååå what a F*CK! Läs själv, jag vill inte promota sidan på nåt sätt för det är verkligen inget för mig!!! Men intressant att det faktist går att tjäna pengar på att få relationer och familjer att splittras…medvetet…http://www.victoriamilan.se/

Mycket sjukt i denna värld! Ett gott skratt förlänger livet sägs det, och med tanke på hur mycket jag skrattar så borde jag leva till 150år eller nåt!

Undrar hur världen ser ut om 100år!? Åker vi i bilar i luften? Äter vi vanlig mat?

Ahha, så e denna måndag över! Sjukt vad snabbt den gick 🙂

Hejdååå!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *