Hokus Pokus :)

Hahahaha…. oj oj oj vad kul jag hade idag på sminkutbildningen… Kändes nästan lite hokus pokus över det hela 🙂 Nädå det var faktiskt helt okej, hon använde ett märke som heter Mist, någon som känner till de?

Kan säga att rengöringskrämerna var jätte jätte bra, likaså handkrämen och skrubben. Sminket vet jag inte vad jag tyckte om? hahaha… vad säger du Yaz? var jag snygg med mina gula fläckar under ögonen? Det var så kul… jag är ganska torr i ansiktet och de fick hon märka när hon sminkade mig 🙂 All ögonskugga åkte ner under ögat och jag hade två svarta fläckar så jag såg inte riktigt klok ut, vilket hon försökte dölja med concealer och därav de gula fläckarna. Yasmina skrattade så hon grinade och hennes smink höll på att rinna av 🙂 Och stackars sminkösen öste bara på mer och mer foundation och concealer så jag såg inte klok ut till slut… flera milimeter med smink under ögat vilket resulterade till att jag såg ut att vara 50 år kanske? 🙂

Kom hem och tvättade bort allt!

Nu i kväll har jag inte gjort många knop, har fortfarande ont i huvudet och tabletten jag tog i förmiddags hjälpe inte 🙁 Undra om jag håller på att bli sjuk? Nej, nej, nej… jag är inte sjuk… (positiva tankar nu) Lagade mat och hoppa ner i soffan. Blir en hemmakväll, ska upp tidigt och åka till Sälen i morgon 🙂 Har ätit allt jag kommit åt här hemma nu 🙂 hehe… men det är ju Lördag! Både godis och popcorn med dipp ligger gott i magen 🙂Jag rekommenderar INTE Ramlösa svarta vinbär… inte god 🙁

Trevlig lördagkväll,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *