När ska du skaffa familj?

Det är en fråga jag får ALLDELES för ofta och är så trött på att nästa person som frågar kommer antagligen få en smäll på käften! En annan härliga fråga är:

– När ska du skaffa kille då?

Vad tror folk? Att det bara är att gå in på Ica och ta en eller? Och vem säger att jag vill ha barn? Vem säger att jag vill ha pojkvän…. jag kanske trivs lysande som singel och vill vara de i resten av mitt liv?
Folk är så in i helvete bra på att lägga sig i andras liv, och då framför allt lilla NYNÄSHAMN… Av dessa frågor är det ungefär 98% som ställs när jag är i hålan och hälsar på. Finns ingen här i stan som skulle fråga en sådan fråga…. Visst det finns säkert massor med förklaringar men det jag menar är att de mest inskrängta människorna är de som bor i sin lilla bubbla… Nynäs är en bubbla!! Bor man kvar i hålan, har passerat ca 25 år så är man nästan lite udda om man INTE har barn, hus, vovve och volvo… Medans man i stan ÄR konstig om man är 25 år och har de 😉

Får väl oxå be om ursäkt till mina Nynäsläsare som INTE är så… jag vet att jag i mitt inlägg geniraliserar alla och jag menar inte så! 🙂

Jag har ju som sagt varit singel väldigt länge och har märkt att ju längre tiden går ju svårare är det. Alltså inte svårare att träffa någon utan svårare att fastna för någon. Man har under de åren man varit själv haft de ganska enkelt, ingen att ta hänsyn till….. komma hem när man vill, sticka vart man vill osv… Jag har sattsat ganska mycket på karriären (låter klyschigt jag vet) och då haft fokus på det. Självklart hade jag även haft tid för någon jag tycker om om jag hade träffat den rätta 🙂 Jag tror på tvåsamheten och jag vill absolut ha familj, om man har den gåvan att få de vilket inte är en självklarhet!

I går kväll satt jag och pratade med en kille jag dejtade precis innan jul och han har varit singel lika länge och haft problem att fastna för någon, precis som jag och han beskrev oss så här:

”vi har varit singlar för länge o trivs typ med det.. vilket gör att ingen får rucka på våra självständiga liv.. vi anpassar oss inte utan andra ska anpassa sig efter oss, annars får det va.. :P”

Är det så det är? Det är ju helt förfärligt i så fall 🙁 Är jag så inskränkt i mitt egna liv att jag inte kan tänka mig att leva på något annat sätt? Jag vet att jag letar fel när jag träffar någon och är det för intresserade så tappar jag allt! Men visar dom ingenting heller så lesnar jag oxå…. VAD HAR JAG FÖR PROBLEM?


Aja… jag har inte brottom och jag trivs bra i mitt liv som det är nu 🙂 En vacker dag kommer min prins ridande på en vit häst och han kommer ta mig med storm. Vi kommer bli helt hopplöst, passionerat, glödande och alldeles galet förälskade i varann…. sen kommer vi leva lyckliga i alla våra dagar 🙂 🙂 🙂 Heyyyy… you cant blame the girl for dreaming 😉

I kväll ere Pole, sen middag med Emelie och Lovisa 🙂 *längtar*

Hoppas ni alla får en bra Torsdag 🙂

//Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *