Sooooool =)

Idag har jag inte gjort någonting av det jag skulle göra…. däremot har jag gjort massor med annat! Känner att jag haft en riktigt produktiv dag 🙂 Därav mitt frånvaro i förmiddags på bloggen 🙁

I dag tänkte jag planera de sista inför Sälen, åker upp på Söndag med min personal som ska bo där i 4 veckor. Ska sätta igång dom och se till att de är inne i jobbet sen åker jag hem och de är på plats själva. Självklart åker jag upp med mellanrum för att hjälpa dom och även stötta dom 🙂 Jag skulle beställa de sista materialet, planera in lite personal inför alla Festivaler vi ska vara med på i sommar osv…

I stället gick jag ner i vårt förråd och skulle plocka med lite kläder inför sälen. Slutade med att jag var nere i 3 timmar och tok rensa 🙂 3 svarta soppsäckar och 5 kartonger med skräp och äntligen kan man gå in i rummet och faktiskt hitta de man behöver 🙂 Lasta bilen full med skräp och åka till soppstationen….

Hade även ett ärende till vår PR byrå då de skulle ta bort en dekal som satt på bilen… detta tog ca 30 min för dom och under tiden satt jag i solen… och vet ni… DET VÄRMDE!! Såååååå skönt 🙂 🙂 🙂 Kändes verkligen som vår i dag och jag hoppas de fortsätter. Alla blir så mycket gladare automatiskt när de är sol och liiite varmare 🙂

När Andreas var klar med bilen blev jag nästan lite besviken, jag ville inte resa mig från solen och åka in på kontoret…. 🙁 Jag fick en genial ide… jag frågade Andreas om han hade en högtryckstvätt? självklart hade han de…. vad har inte den karl? Hehe… så jag ställde mig och tvätta bilen 🙂 Duktigt va? hehe…

Tillbaks till kontoret och dagen var nästan slut…. I morgon ska vi fira min kollega Jocke som fyller år… undra om vi får tårta då? *mums*

Dagen har även bjudit på ett oväntat möte, i dag träffade jag en kille jag inte träffat på kanske 5-6 år… Stod och väntade på att gå in på Combat klassen och då stod Håkan där 🙂 Eller Håkan bråkan som vi kallade honom…. det var så roligt att träffa honom igen. Hoppas att han lever ett lyckligt liv, han är en fin och bra kille!!

Bilderna ovan är från förra året i April i Sälen…. finns inget som är så skönt för själen som fjället 🙂

Hoppas ni alla har en bra lill- lördag 🙂 Yasmina dricker vin och jag sitter hemma i pyjamas och tittar på Sveriges mästerkock och dricker Ramlösa… undra vem som är Singel och vem som har Familj? Hahaha…. på lördag ska VI dricka drinkar Yaz… då tusan 🙂

Puss,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *