Snart är man ju faktiskt 30 :)

Morsning 🙂

Äntligen fungerar min härliga Tv igen, underbart…. Killen kom 15:55.. jag hade nästan gett upp hoppet! Sjukt kul att se när han skruvar loss hela tvn. Han bytte ut de två ”klossarna” som sitter i tvn så nu har jag en ny tv inuti ett 3 års gammalt skal… de bästa av allt… KOSTADE ingenting tack vare min bronto försäkring jag tog, tuuuuur 🙂

Under tiden jag väntade igår bakade jag en Morotskaka… den blev ljuvligt god 🙂 En kompis kom hem till mig i går efter att jag tränat och vi tog en fika!! Blev massor kvar kvar och jag tänkte jag skulle ta med den till jobbet men glömde 🙁

Om 8 månader fyller jag år och till skillnad från Yasmina som planerar sin dotters 1- års kalas som jag hoppas bli bjuden på 🙂 ÄLSKAR barnkalas 🙂 och Yasmina….. JAG FÖRVÄNTAR MIG FISKDAMM 😉 så planerar jag min 30 års dag! Jag har en lokal på gång, en mysig båt som ligger i södermälarstrand och rymmer ca 100 personer. Iom att jag fyller en Lördag så gäller det att vara snabb att boka upp den så jag får den dag jag fyller 🙁 SHIIIT asså vilket party det kommer bli 🙂 När jag skrivit ner alla jag vill bjuda, strykigt några som känns sådär så är det ca 70-80 pers….. kommer bli DYYYYRT 🙁 Men jag funderar på att ha lite öppet hus där. Kanske att om man är där från 15 och då bjuder jag på fika och tårta, champagne till dom som vill. Sen från ca 20 så börjar ”festen” Så då kan de som vill komma men inte stanna på festen gå…

Ska man bjudapå mat? buffe? sittande? mååååånga frågor. Alkoholen ska jag för hoppningsvis bjuda på… men hur gör man de lättast om det är 70 pers? Om de bara är fritt så tar folk ett glas, ställer någonstans och hämtar nytt sen får man hälla ut hälften, de e ju inte så jätte kul. Samtidigt vill  man ju inte att de ska bli något fylleslag utan att alla ska ha kul och komma ihåg kvällen. Någon som har en bra ide? snääääälla mejla eller skriv i kommentarer, jag kommer vara er evigt tacksam 🙂 Jag ska hyra en Dj, någon som vet någon bra som inte kostar en förmögenhet? Någon frivillig som anmäler sig att hjälpa till att ”pynta”? OMG… jag blir stressad redan nu och de är som sagt 8 månader kvar….. Så säger mina kompisar så här när man pratar med dom

– men du som jobbar med att fixa fester borde ha jätte bra koll och veta precis?

Jo så må vara men då har man en budget som inte är samma som ens egen :/ plus någon annas pengar. Sen vill man ju att alla ska tycka att det är en rolig fest och inte snålt påkostade etc etc…

Ja ja… det blir nog himla bra 🙂

Btw…. Yasmina har en blind date till mig, ska jag? Uscha… är sååå emot blind date egentligen. Tänk om det är ett psykfall? Jag är lite blyg när jag inte känner mig bekväm eller trygg…. Jag bad henne luska lite om vem han var, hur gammal?, jobbar han med? Återkommer hur det blir 😉

Kyssar,

Marie
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *