<3 Dalarna

Jag lever…. förlåt för dålig uppdatering under helgen. Har varit fullt upp och jag har inte riktigt haft tid 🙁 Innan jag berättar om hur jag haft det måste jag bara säga JAG ÄLSKAR DALARNA!!! Kände redan påväg upp i bilen ett lugn och jag kände mig tillfreds. När jag såg skyltarna mot Leksand, Rättvik och Tällberg kunde jag inget annat än le. Har många fina minnen från Siljan 😉 Mitt ex mamma hade stuga i Rättvik, precis vid Siljan med sin kille och dit åkte vi ganska ofta bara han och jag för att ha en myshelg för oss själva! Vi drog fredag efter jobbet och hem söndag. När man var där var det bara vi, inga yttre påfrestande faktorer (läs hans ex) utan bara vi…. Vi kunde ligga i sängen en hel dag och bara prata om allt och ingenting likaväl som vi kunde åka upp i skogen och åka sån här…. vad heter de nu igen… typ som bob…. Man sitter i en kanot typ, fast mindre så åker man i en metallbana… Hahaha, bra förklarat Marie… skit samma! På kvällarna drack vi vin och spela plump 😉 jag vann alltid!! *fniss* Någon gång om året tog vi räkbåten som går i Siljan! Då var man ute på sjön och de åkte runt i Siljan samtidigt som man satt och moffade i sig massa goda rökta räkor 🙂

Hur som… min helg har iaf vart omtumlande… mycket bra saker och lite dåliga.:( Bilresan upp gick bra förutom att vi trodde vi kört fel men och vände… sen insåg vi att vi var rätt 🙂 Blev så glad när jag såg den här lilla skönheten 🙂

Jag har en liten sjuklig kärlek till Dalahästar 🙂 Gillar dom… fast jag har aldrig ägt någon 🙁 Dom är inte så fina att ha som prydnad tycker jag. Passar i sommarstugor och gillestuger möjligen men inte i min etta i Vasastan!

När vi kom fram till hotellet som låg i Tällberg svirade vi om ganska fort och gick ner till Spat. Tjejerna hoppade ner i Jacuzzin direkt och jag väntade snällt brevid för att jag inte fick ha blöta underkläder när jag skulle få massage. Spat var verkligen Top Notch, rekommenderar alla att åka dit med sin käresta 🙂 Endast 1590 kr per dygn i dubbelrum och då ingår Spat 🙂 Spa Hotell Dalacarlia hette det!

Här är lite bilder från Spat, till vänster högt upp rummet jag skulle få min massage, jag tog en klassisk svensk muskelmassage, 50 min kostade 695 kr. Helt okej med tanke på att man var på ett spa och gjorde behandlingen 🙂 Mitten är brudarna i bubbelpoolen medans jag massagade! Jag hoppade ner där efter massagen lagom mojsig i huvudet :/ Till vänster högst upp är min fina badrock jag fick då jag beställt behandling, den fick jag ta med hem 🙂 Lägst ner är bilder på stora poolen. Det fanns även solarium och bastu. Man kunde även köpa olika ansiktsmasker man skulle ha i ansiktet i bastun. Tjejena tog en varsin sån och dom sa att de var alldeles underbart!

Efter vi spat gick vi upp till restaurangen på hotellet, beställde mat och tog med oss till rummet. Vi skönk ner alla tre i sängen och soffan och tittade på Lets Dance. En kvart senare satt alla som döda fiskar och jag gick till mitt rum. Tror jag somnade någonstans mellan 21-22 tiden, HELT UNDERBART!

Vaknade halv sju tiden och var galet pigg…. Ofc när man somnade tidigt. Vi hade bestämt att vi skulle mötas 9:15 i frukostbuffen så jag låg kvar i sängen och tittade på nyhetsmorgon *myyyys*

Efter frukosten var det iväg till de vi var där för, JOBBA! Packa ur bilen som hade både bar, pop up, kläder och en himla massa mera material 🙂 Robban (min kollega) samt två tjejer till som skulle jobba mötte upp oss och vi sex satte igång att rodda. Gick ganska snabbt så med en halvtimme kvar till öppning gick vi upp i personalen och åt lunch 🙂 Direkt efter fick jag en fruktansvärd magsmärta…. det hög i mellangärder och de kändes som jag hade cirton i strupen. USCH vad ont de gjorde:(

Kl 13 öppnades portarna och jag säger bara… OMG… var kom allt folk ifrån?? på ett par minuter var hela foajen full OCH sportbaren.

Så här såg det ut efter att porten varit öppen i 10 min 🙂


Allt gick galant och kl 16 var vi tvungna att stänga baren. Dom har ingen försäljning en timme innan match och den skulle börja 17. Jag och tjejerna bestämde oss för att stunta i matchen och åka tillbaka till hotellet för att duscha och göra sig i ordning inför kvällen. Jag hade fortfarande magsmärtor så jag ville vila lite och inte stå ute med 20 000 galna fans i minusgrader 🙁

Kommer hem och vad gör jag??? KRÄKS…. som fan faktiskt! Först tror jag att jag fått maginfluensa men efter att ha kräkts en gång så mådde jag bättre. Kanske matförgiftad? Jag ringde min fina vän MAX som oxå var på arenan då han var dj i Sportbaren och jag råkade veta att vi åt samma mat i personalmatsalen, men han kände ingenting! Vad hände med mig? Lite magsmärta kvar men mycket hade försvunnit. Jag bestämde mig iaf för att inte åka tillbaka med tjejerna som redan halv sju skulle åka utan vila lite till och sen ta en taxi dit.

Klockan gick och när den var runt 20 så kände jag mig ganska bra, duschade och fönade håret. Offrade 30 spänn på en burk cola i minibaren 30 SPÄNN FÖR EN 33 CL!!!! Galet!! Lät den stå en stund så den blev avslagen sen svepte jag och de var ta mig fan den godaste colan jag drukigt 🙂 Ringde receptionen och skulle beställa taxi…. vet ni vad dom säger??… att det är TRE timmar väntetid! Jag trodde först de var ett skämt…. Men hade tydligen glömt att jag var mitt ute i skogen, närmsta taxibolag låg i Leksand och det var den största dagen på 60 år så alla taxin var fullbokade och förbokade sedan veckor tillbaka. Och då klockan hade hunnit blivit nästan 21 så kände jag att de inte var värt att vänta. Kände en lätt irritation komma krypande inom mig, vad fan ska jag göra? Jag hade sett fram emot den här kvällen i flera veckor 🙁 Gick ner i receptionen och frågade stackars tjejen om hon hade något förslag… vet ni vad hon gjorde?? Hon ringde sin pappa som bodde i närheten och hörde om han kunde köra mig? HUR GULLIGT SOM HELST! Dock hade han drukigt öl så han kunde inte. En sån sak skulle aldrig hända i Sthlm….

Efter att ha kollat alla möjligheter insåg jag att de fick bli ytligare en natt ensam på hotellrummet…. Nu efteråt så kanske de var de bästa. Men jag är fortfarande ledsen över att jag missade efterfesten 🙁 Så det var jag, datorn med lite trevligt chattsällskap 😉 och melodifestivalen!

Mår bättre idag men kunde inte äta på frukosten i morse, vågade inte 🙁 Hade lite ont…

Nu sitter jag här hemma under min bästaste filt, min fina katt ligger intill mig och jag ska bara ta de lugnt. Ska försöka få i mig något att äta då jag inte ätit sen i går vid lunch! Får bli lite yoghurt att börja med.

Imorgon ska jag besöka apoteket 🙂

Hoppas att ni alla haft en bra helg och känner er uppvilade inför en kommande underbar arbetsvecka!

Kram,

Marie


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *