Att leva livet

Jag kom precis hem från en toppen-mysig middag hos Josse! Hon lagade en paj som innehöll brie ost, dejonsenap, soltorkade tomater, ruckola och svarta oliver. Gott!!! Vi hade en del att prata om! Vi drack en god vin och jag beundrade hennes 2 barn som är så himla bra uppfostrade. Förstår inte att Josse har fött 2 barn, hon ser ut som 25 och är snygg och smal! Jag är den svartsjuka väninnan som blänger, haha!

Jag fick såååå snygga armband i alla möjliga färger från ”Idar”, tusen tack! Jag kör en tävling här på bloggen snart så kan någon lycklig vinnare få det i vinst! ”Bästa gärningen under mars månad”!  Återkommer om regler och start-datum!

Jag träffade även FIA idag som jag senast såg på mitt bröllop 2006!!! Hon har tyvärr haft många sjukdomar och har bla.a gjort en njurtransplantation, hon fick sin pappas njure! Vilken story… Så jag får vara glad att hon överhuvudtaget lever idag…tragiskt men sant…Det var underbart att träffa henne. Jag är glad och ledsen samtidigt. Jag får helt enkelt lita på att Gud har en plan för hennes liv 🙂

Vi åt en sallad alá Yaz & en massa god Nespresso latte! Sen kom lille Viktor med pappa Putte förbi på besök 🙂

Ju mer jag inser att livet är skört, desto mer uppskattar jag mitt liv, mina valkar, rynkor och gropar. Det är verkligen det minsta bekymret att tänka på!

Imorgon ska jag till min mamma! Hennes väninna Sirpa gjorde en magsäcksoperation som hon höll på att dö av. Så henne ska det bli kul att se igen, på fötter!

Gu så allt kan låta tragiskt. Men en sak är sant: ”Leva livet som om det vore den sista dagen”

Ja Marie, njut av massagen och relaxen. det förtjänar du!!!

Amad är på en avskedsmiddag med Sats kollegor, middag på East. Nu sitter jag i köket med en kopp te och skulle äta en god kaka som Josse skickade med som doggie bag, men jag är så mätt så den får jag avnjuta en annan dag!

Så vad skulle jag göra utan alla mina fantastiska vänner och familj? Det vore inte ett liv att vara ensam och jag uppskattar verkligen alla som gör mig glad 🙂 Tack till er som finns runt mig och bryr sig om mig, min familj och hur jag mår! Ni gör mig till den jag är idag: Snart 30, vimsig och tankespridd, ibland glömsk och förvirrad, men för det mesta GLAD 🙂

Hoppas alla får en trevlig helg och glöm inte att påminna era nära och kära om hur mycket ni uppskattar dom!!!

 

Kram på er…Yaz

 

Lite pics från idag:

  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *