Foo Fighters, Nespresso… mycke vill man ha :)

Halloj!

Min dag började PERFEKT, två biljetter till Foo Fighters införskaffades 🙂 Jag och Lina ska gå. Hennes syster Ida med kille har redan biljetter och jag har massor med andra vänner som oxå ska gå 🙂 Det skönaste av allt…. det är på Stadion, kryyyyypavstånd från mig 😉 Jag brukar ju alltid höra alla konserter när jag sitter hemma i vardagsrummet, lika bra som man skulle kunna tro att de står i min hall och spelar *fniss*

Förmiddagen idag spenderas hemma 🙂 Jag sov ut (nja… nu ljög jag liiiite) sen satte jag mig i soffan med en STOR kopp kaffe… Btw…. jag SKA köpa en Nespresso nu. Nästa vecka när jag är hemma igen ska jag ge mig ut på stan och hitta en bra som passar lilla mig!

Yasmina- försäljaren var INTE snygg…. ingen bra rekrytering där 🙁 MEN kaffet han bjöd på var ju gudomligt!! Och nu när jag tänker efter vet jag ju att ni oxå har en. Och ert kaffe är ALLTID jätte gott 🙂

Ser verkligen fram emot sminkutbildningen som Yas tar med mig på nästa lördag 🙂 ska bli så kul och mysigt. Efteråt ska vi gå ut och äta middag och dricka drinkar….. men jag kom på en sak Yas…. jag kan inte dricka för mycket, ska köra bil på söndag morgon till Sälen.

Nää nu måååååste jag sätta igång och packa, sticker till Leksand om ett par timmar….. *längtar* Tänk på mig vid 17 tiden.. då ligger jag i en varm Jacuzzi och dricker en smoothie, och kl 18 får jag en timmes helkroppsmassage 🙂 Mi lajki lajki 😉

Hoppas ni alla får en lika mysig, kul, inpirerande, kramgo och härlig fredagskväll <3

Peace & Love

Marie


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *