Nykter fast bakis! Solsidan och ben & jerry söndag!

Gårdagens kväll slutade med att jag sussade halv 12 bredvid min dotter i sängen. Jag vaknade inte ens när Amad dundrade hem där efter 03…och det brukar låta när han kommer hem! Jag har tydligen varit lite trött!

Mor, dotter och en hund på rygg! Zz..z..z..z..z.zz…z…..

När jag vaknade så kändes det som att JAG varit ute och festat! Hade huvudvärk och var så trött! Men när man är småbarnsföräldrer så finns det ingen snooze knapp på mobilen för det. Bara att gå upp och sätta tvn på Disney Dags! Inte nog med huvudvärk så ska man lyssna på en j*vla Pluto hund kl 8 på en söndag morgon…Men jag ÄLSKAR min dotter 🙂

Amad fick snooza lite till. Sen gick förmiddagen till att zappa och halvsova på soffan tills klockan blev 14! Snacka om en skön förmiddag! Inte som vi planerat, men det hade inte jag ngt emot!!!

Vid 15 åkte vi till Bromma Blocks och handlade till veckan. Efter det var det dags att träffa familjen Sagi och deras lilla Gabriel på 10 dagar 🙂 Jag hade nästan glömt bort hur man höll i en mini-bebis. Serdar och Ellen var åxå på besök!

 

Om jag fick baby-feber? Mmm lite…men ändå inte…tillräckligt med tre bebisar (Nayomi, Barry och min man)

När vi kom hem igen så var det 2 saker som gällde: TV + Ben & Jerry!!! Vi plöjde 4 avsnitt av Solsidan, det absolut bästa programmet på länge 🙂

Kram Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *